Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit la Florenţa

 Florentina Liutic
.

Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit în acest weekend la Florenţa, în cadrul unei ceremonii fastuoase. E! News (emisiunea de ştiri din divertisment difuzată de E!) a confirmat oficial căsătoria celor două vedete şi a dat detalii exclusive despre nuntă.

Kim si Kanye

Familia şi prietenii mirilor au participat la evenimentul organizat într-un cadru special: Forte di Belvedere, o cetate din secolul al XVI-lea, situată pe un deal din apropierea râului Arno. Peisajul toscan şi zidurile cetăţii au format cel mai potrivit cadru pentru sărbătorirea căsătoriei lui Kim Kardashian cu Kanye West.

Surorile lui Kim au ajutat-o la ultimele pregătiri pentru nuntă şi au organizat o petrecere a burlăciţelor pe măsură, iar tatăl ei vitreg, Bruce Jenner, a fost cel care a condus-o la altar.

Recent, Kris Jenner – mama miresei – a declarat, pentru E! News, că de pregătirile pentru nuntă s-au ocupat exclusiv Kim şi Kanye, iar ea nu s-a implicat nici măcar în achiziţionarea rochiei de mireasă!

Nu ştiu cum arată Kim în rochia de mireasă. Am să o văd pentru prima dată chiar la nuntă„, a spus Kris, la începutul luni mai.

Kim a arătat minunat în rochia de mireasă Givenchy Couture, concepută de directorul artistic al celebrei case de modă, Riccardo Tisci si dezvaluita, in premiera, de revista People.

 kim mireasa1

De altfel, vedeta americană a încercat mai multe ţinute, cu ocazia şedinţei foto pentru coperta ediţiei din aprilie a revistei americane Vogue.

Celebrarea căsătoriei dintre Kim şi Kanye a început cu câteva săptămâni în urmă, la Paris, unde s-a reunit şi familia Kardashian, care a locuit, o scurtă perioadă, la celebrul hotel Four Seasons King George V.

Joi seara, Kim a vizitat Turnul Eiffel şi a petrecut alături de surorile ei, în cadrul unei cine oferite de designerul de bijuterii Lorraine Schwartz şi un prieten apropiat al familiei, Shelli Azoff. De altfel, inelul de logodnă cu un diamant de 15 carate, pe care Kanye i l-a dăruit lui Kim, este creat de Lorraine Schwartz.

Designerul Valentino a fost, şi el, gazda unui brunch care a avut loc înaintea nunţii, vineri dimineaţă, la proprietatea acestuia din apropierea Parisului, Château de Wideville şi la care au participat membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi.

Vineri seara, acestora li s-au alăturat, la Palatul Versailles, câteva sute de invitaţi, care au petrecut pe cinste. Oaspeţii au sosit în caleşti trase de cai, au asistat la focuri de artificii spectaculoase şi la un recital susţinut de nimeni alta decât Lana Del Rey.

Vezi şi locuri de vizitat în Florența – cele mai impresionante obiective turistice!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton