Cannes 2014: Ceremonia de închidere, ultimele apariţii pe covorul roşu, palmaresul

 Florentina Liutic
.

Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de film de la Cannes s-a încheiat aseară după 2 săptămâni magice în care la Cannes au putut fi văzute filme de top şi au fost admirate actriţe celebre îmbrăcate în rochii strălucitoare.

 

Starurile ceremoniei de închidere de anul acesta au fost actriţa Uma Thurman şi regizorul Quentin Tarantino, un duo de zile mari, reveniţi la Cannes la 20 de ani distanţă după prezentarea celebrului film „Pulp Fiction'.

 

Sofia Loren, invitatul de onoare la Cannes Classic, a rămas la Cannes până la sfârşitul acestei ediţii în cadrul căreia trofeul Palme dOr a fost acordat regizorlui turc Nuri Bilge Ceylan pentru drama „Winter Sleep'.

 

Premiile pentru interpretare le-au revenit lui Julianne Moore („Maps to the Stars'), respectiv lui  Timothy Spall, pentru rolul  din Mr Turner', de Mike Leigh.

 

Marele Premiu al Juriului (Grand Prix) a fost acordat anul acesta peliculei Le Meraviglie', de Alice Rohrwacher, cu Monica Bellucci în distribuţie.

 

VEZI aici lista completă a câştigătorilor.

 

Kristen Stewart, Juliette Binoche, Chloe Grace Moretz si  Olivier Assayas – Premiera „Clouds of Sils Maria”Kristen Stewart, Juliette Binoche, Chloe Grace Moretz si  Olivier Assayas – Premiera „Clouds of Sils Maria”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton