Sofia Vergara este singură. Bomba latino s-a despărţit de iubitul ei

 Florentina Liutic
.

Sofia Vergara a pus punct relaţiei sale cu omul de afaceri Nick Loeb, începută în 2010, deşi cei doi erau logodiţi din 2012.

 

Sofia Vergara&Nick Loeb1

 

Actriţa originară din Columbia şi declarată recent starul de televiziune cel mai bine plătit din America şi-a anunţat despărţirea pe conturile sale de Twitter şi WhoSay.

 

„”Nu că ar privi pe cineva, dar, ca să nu dau presei ocazia să inventeze drame absurde şi dureroase, prefer să le spun personal fanilor că Nick şi cu mine am decis să ne despărţim.', a scris vedeta în vârstă de 41 de ani, mama unui baiat de 21 de ani.

 

„În ultimul timp ne-a fost din ce în ce mai greu să găsim ocazii pentru a petrece timp împreună şi, din cauza muncii mele, iar acum a lui, a devenit din ce în ce mai greu. Nu mai este deloc amuzant.', a continuat ea.

 

Cei doi s-au mai despărţit o dată, în mai 2012, pentru ca după 2 luni să îşi anunţe logodna.

 

Sofia Vergara şi-a câştigat notoritatea o dată cu rolul din serialul „Modern Family', care i-a adus şi câte două nominalizări la Premiile Emmy, respectiv Globurile de Aur.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton