Kate Middleton, gafă vestimentară - Ducesa de Cambridge a purtat o bluză Gucci cu spatele în față!

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton este, fără îndoială, un style icon, însă asta nu înseamnă că Ducesa de Cambridge nu a făcut în viața ei o gafă vestimentară… Recent, a demonstrat că se poate, purtând o bluză Gucci cu spatele în față!

Recent, Kate Middleton a făcut o vizită oficială la Henry Fawcett Childrens Centre, în Londra,unde a fost primită cu mult entuziasm de cei care i-au povestit despre inițiativa LEAP de a sprijini copiii mici, pe părinții lor, dar și pe îngrijitorii acestora. Ducesa de Sussex, ca de obicei, a făcut o alegere vestimentară perfectă pentru ora aceea a zilei, care, în plus, îi flata silueta de fotomodel. Ducesa de Sussex a purtat o pereche de pantaloni evazați, la care a asortat o superbă bluză Gucci, din mătase, de culoare purpurie.

La început, nimeni nu a găsit ciudat nimic la Ducesa de Cambridge…

Kate Middleton a arătat perfect chiar și cu bluza invers…

Evident că ținuta i-a fost foarte admirată, cu atât mai mult cu cât Kate arăta senzațional, doar că tuturor celor de față le-a scăpat un amănunt important, descoperit mai târziu, când jurnaliștii au făcut research, pentru a prezenta în articole ținuta Ducesei de Cambridge (atât outfiturile pe care le poartă Kate, cât și cele purtate de Meghan devin repede un must have, așadar articolele în care sunt prezentate brandurile și mai ales site-urile unde pot fi găsite replici mai ieftine sunt foarte apreciate de fashioniste). Iar atunci, s-a produs surpriza… Pe site-ul care comercializează superba bluză Gucci purtată de către Kate Middleton, bluza este înfățișată invers. Pe scurt, modelul o poartă cu nasturii în spate, și nu în față, așa cum a îmbrăcat-o Ducesa.

Fotografia de pe site-ul care comercializează bluza Gucci.

Desigur, este foarte posibil ca modul în care a ales Kate să poarte bluza să nu fie unul accidental, dar nu este exclus nici ca Ducesa de Cambridge să fi greșit, pentru că, până la urmă, nasturii, de obicei, se poartă în față, nu în spate! Dacă a greșit, cu siguranță va lansa „un nou trend”, iar doamnele și domnișoarele vor începe din nou să poarte bluzele cu nasturii în față, chiar dacă pare demodat…

 

 Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton