Cătălin Botezatu, reacție furtunoasă după ce a auzit că Bianca Drăgușanu a fost bătută de fostul iubit

 Stamen Diana
.

Recent, s-a speculat că Bianca Drăgușanu a fost bătută de fostul ei iubit, Alex Bodi. Aceste zvonuri au apărut, după ce pe corpul vedetei au fost observate mai multe vânătâi. Nu este prima dată când Bianca Drăgușanu a fost agresată fizic, iar Cătălin Botezatu a avut o reacție furtunoasă.

În fotografiile postate pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a apărut cu niște vânătăi, iar mulți au tras concluzia că ea a fost bătută de Alex Bodi. Afaceristul a declarat că nu și-a agresat fizic fosta iubită, ba chiar a vorbit foarte frumos despre vedetă, deși nu mai formează un cuplu.

Bianca Drăgușanu nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect și preferă să-și vadă de viața ei, fără a da curs altor speculații. Dacă stăm să ne aducem aminte, fosta prezentatoare TV a fost agresată fizic de un fost iubit, în urmă cu foarte mulți ani.

Acum aproximativ 16 ani, Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Coco Păun care a bătut-o până a băgat-o în spital, drept urmare vedeta are probleme foarte mari cu picioarele acum. Bărbatul a lovit-o cu bâta de baseball peste picioare, așa cum a mărturisit un prieten de-al lui Coco Păun.

Cătălin Botezatu a fost cel care a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu, iar relația lor a fost foarte mediatizată. Celebrul designer a avut o reacție furtunoasă atunci când a auzit că femeia pe care a iubit-o a fost bătută de fostul iubit. Întotdeauna, Cătălin Botezatu a fost cel care i-a luat apărarea vedetei și a susținut-o de fiecare dată.

Măi, eu nu ştiu ce naiba se întâmplă în societatea asta! Văd femei care se bucură că Bianca ar fi fost agresată! România ocupă un loc fruntaş în topul ţărilor cu cele mai multe cazuri de violenţă domestică şi, culmea, râdem şi împroşcăm cu noroi când auzim de o agresiune, în loc să fim revoltaţi. Nu contează că victima e vedetă sau o necunoscută…Aşa ceva nu ar trebui tolerat! E adevărat că Bianca este agresivă verbal când se enervează, dar nimeni, absolut nimeni nu are dreptul să ridice mâna asupra ei. Şi, în general, asupra unei femei. Indiferent că eşti iubit, soţ, tată sau frate trebuie să ştii că e un sacrilegiu să dai într-o femeie!!!„, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu a iubit-o foarte mult pe Bianca Drăgușanu

Celebrul designer are doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite. „Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni„, a spus Bote acum ceva timp.

Citește și: Bianca Drăgușanu, agresată fizic de Alex Bodi? Vedeta are câteva vânătăi vizibile

Citește și: Alex Bodi îi ia apărarea Biancăi Drăguşanu, după despărțire: „Nu vă las să o atacați, poate nu e ea de vină!'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton