Roxana Vancea și-a făcut prima operație estetică. Medicul i-a modificat nasul într-o oră și 40 de minute

 Pirvu Cristina
.

Roxana Vancea și-a făcut prima operație estetică. Ani la rând a susținut că nu are nevoie de ajutorul medicului estetician, dar iată că acum s-a răzgândit. Are un nas nou, de care este foarte mândră!  

Pentru prima oară, Roxana Vancea, una dintre cele mai provocatoare vedete din România, a intrat în cabinetul medicului estetician. Și-a micșorat nasul deoarece considera că este prea mare din moment ce și-a pus fațetye, iar dinții ei s-au dus în spate.

O oră și 40 de minute a durat operația care a avut loc la o clinică din București. A stat și la Terapie Intensivă după intervenție, dar și-a revenit repede. A postat și prima imagine cu nasul bandajat.

„Gata. Am facut-o si pe asta. Dupa ce mi-am pus aparat dentar, dintii mei s-au dus in spate (cum era normal) si nasul mi se vedea mai mare. Asa ca, decat sa fiu complexata ca am nasul mareeee… mai bine l-am retusat un pic! „, a scris pe Facebook Roxana Vancea.

Ce mesaj i-a transmis Roxana Vancea lui Mihai Bendeac de ziua sa

În urmă cu 35 de ani a venit pe lume Mihai Bendeac, cel care acum este aşa de celebru datorită diverselor seriale pe care le-a creat, le-a regizat şi în care chiar a jucat. Astăzi, este mare sărbătoare pentru el, are şi motive. Printre primele persoane care i-au făcut urări de la prima oră se numără chiar fosta iubită.

Roxana vancea a încărcat în mediul online o imagine cu ei doi, a avut şi un mesaj. „La mulţi ani! Sper ca ziua să fie la fel de amuzantă aşa cum eşti şi tu!', a notat bruneta. Mihai Bendeac nu i-a mulţumit urărilor.

Cei doi au fost împreună o bună perioadă de timp, însă după o vreme au decis să o ia pe drumuri separate. Chiar dacă s-au despărţit, se pare că au rămas prieteni.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton