Karmen, fiica lui Adi Minune, despre depresia post-natală: „Simțeam ceva copleșitor ce nu știam cum să controlez”

 Dumba Gabriela
.

Karmen, fiica lui Adi Minune, a povestit despre experiența ei cu depresia post-natală și cum a reușit să depășeașcă situația. Carmen Simionescu a dezvăluit că era mult mai sensibilă după ce a născut și plângea din orice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Simionescu, cunoscută publicului drept Karmen, fiica de 22 de ani a lui Adi Minune, a devenit mamă pentru prima oară în vara anului trecut. Karmen are o fetiță superbă, pe nume Sofia Rosa Maria și este o mamă foarte fericită acum, însă perioada post-natală nu a fost una lipsită de probleme.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV, Karmen a dezvăluit că, imediat după naștere, s-a luptat cu o depresie post-natală pe care a reușit, însă, să o depășească datorită iubirii și înțelegerii de care au dat dovadă cei din jurul ei.

„Într-adevăr, a fost o perioadă dificilă. Nu vreau să dramatizez pentru că mă gândesc că sunt tinere mămici care ne urmăresc. Eu, înainte să rămân însărcinată, nu știam de această problemă. Asta se întâmplă destul de des. Trebuie să fii pregătit psihic, mai bine decât să nu știi ce o să te lovească. Sunt și cazuri fericite în care nu se întâmplă. Suntem oameni și oameni', a declarat Karmen.

Întrebată de Adela cum a depășit respectiva perioadă, Karmen a adăugat: „Am fost puternică eu cu mine. Am acceptat că am o problemă și am acceptat și ajutorul unui psiholog. Mi-a fost alături pe toată perioadă. (…) Să vorbesc cu o persoană din afara familiei m-a ajutat foarte mult, extrem de mult'.

Vedeta este de părere că mulți ar trebui să-i urmeze exemplul.

Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru. De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ți singur la întrebarea asta și îți răspund și eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credința, pentru că ajungem foarte departe. Dacă ți-ai răspuns cert și din prima ți-ai răspuns la întrebarea asta: «Bă, eu pentru sufletul meu fac X lucru», foarte bine, ești pe drumul cel bun. Dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață așa… Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și s-a terminat viața, gata.

Karmen mamă a doua oarăKarmen mamă a doua oară

Iar pentru mintea ta, eu cred că e foarte important să știi să îți controlezi gândurile, pentru că suntem oameni și cu toții avem frici; cu toții avem nebunii și filme în cap (…). când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri. Cunosc extrem mulți oameni care au trecut prin depresii, atacuri de panică și așa mai departe. Nu știu dacă știți, dar cam astea sunt bolile generației noastre’, a spus cântăreața pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Karmen e pregătită să fie mamă pentru a doua oară

Karmen a născut la doar 22 de ani, iar acum pare a fi pregătită pentru a deveni mamă a doua oară. Fiica lui Adrian Minune și-ar dori și un băiețel, însă mai așteaptă puțin până când fetița ei va crește mai mare.

„Da, mi-aș dori să văd cum e să fii și mămică de băiețel, dar nu acum. Așteptăm să se facă Sofi puțin mai mare’, a spus Karmen.

Tânăra mămică se ocupă singură de Sofia, iar atunci când are nevoie de ajutor apelează la mama ei sau la soacră. Karmen a mărturisit că viața ei s-a schimbat complet de când a venit pe lume fiica sa și este extrem de fericită că este o mămică tânără.

‘Să fii mamă e ceva unic și, mai ales, pentru prima oară e ceva ce nu știi cum va fi. Când ești însărcinată, e un proces în care te pregătești pentru ceva ce nici tu nu cunoști, sunt foarte multe semne de întrebare, dar sunt sigură că voi face față cu brio următoarei etape din viața mea și știu că va fi una superbă.’, spunea artista înainte să o aducă pe lume pe Sofia.

Citește și:

Karmen, dezvăluiri dureroase despre problemele întâmpinate la naștere: „Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea”

Scandalul continuă între Iulia și Mihai Albu! Designerul își acuză fosta soție că nu-l lasă să-și vadă copilul: „Vrea ca partenerul ei să-mi ia locul în viața fetiței”

Diana Pârvu este însărcinată, după ce a fost diagnosticată cu endometrioză și medicii i-au spus că nu poate avea copii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton