Apropieri suspecte între Daniela Crudu și Pepe, imediat după anunțul divorțului. Ce s-a întâmplat între cei doi, în urmă cu 10 ani

 Lupescu Anca
.

Pepe a avut-o ca invitată pe Daniela Crudu în vlogul lui, asta la scurt timp după ce a anunțat că va divorța de soția lui, Raluca. De-a lungul timpului, între Daniela Crudu și Pepe au existat apropieri suspecte. Cu toate că au declarat mereu că sunt doar prieteni, atingerile lor nu au fost deloc precum cele dintre doi amici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La emisiunea lui Pepe, de pe canalul lui de Youtube, au fost invitate Daniela și Ana Crudu. Artistul și fosta asistentă tv s-au simțit excelent împreună și au făcut glume cu tentă sexuală, fără nici o perdea. Daniela a reușit să-l scoată pe Pepe din starea proastă pe care o afișa de ceva vreme, cel mai probabil din cauza situației cu Raluca.

Pe Daniela Crudu și Pepe îi leagă o prietenie de mulți ani, însă nu una clasică, ci una cel puțin controversată, asta pentru că ei participat la multe show-uri și emisiuni împreună, iar multe dintre filmări s-au lăsat cu petreceri și glume cu tentă sexuală, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat atunci când camerele s-au închis.

Cu mai mulți ani în urmă, Pepe și Daniela Crudu au filmat împreună la un show de televiziune pe Marea Mediterană. Câteva zile mai târziu au apărut în presă imagini cu Pepe cu mâinile pe sânii Danielei Crudu. La acea vreme, Pepe era căsătorit cu Oana Zăvoranu iar Daniela Crudu a spus că totul a fost doar o glumă. 

daniela_crudu_14167100daniela_crudu_14167100

'Până la urmă, suntem tineri', a explicat Cruduța. Oana i-a luat apărarea lui Pepe la acea vreme: 'Decât să ne porcăim, mai bine o trage pe Cruduța de sâni. Bine că are de ce să tragă', a spus fosta soție a artistului atunci.   

Cu 4 ani în urmă, când era deja cu Raluca, Pepe a participat din nou la un show de noapte, în care a acceptat să răspundă la cele mai intime întrebări despre viața lui personală. Atunci, el a spus că a experimentat sexul în trei, că a plătit pentru sex și că ar accepta o aventură cu Daniela Crudu, dacă nu ar fi căsătorit. 'Iubirea vieții mele este Raluca', a încehiat atunci, Pepe.

Vestea că Pepe divorțează de Raluca Pastramă a venit ca un șoc pentru fanii acestuia, dar și pentru familia lor. Chiar dacă fetițele sunt prea mici ca să afle ce se întâmplă între cei doi părinți, Pepe a spus că nu este cale de întoarcere și că Raluca a fost cea care a luat decizia și că nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

Citește și:

Anca Țurcașiu și-a schimbat viața radical, la 4 luni după divorț. A lăsat trecutul în urmă și se relansează în showbiz

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: ‘În urma investigațiilor, doctorii au descoperit…

Simona Halep, primele declarații după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Cum arată la 10 zile de când s-a îmbolnăvit: „Mă simt minunat!’

Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu. La vremea respectivă, soția artistului avea 21 de ani. Nunta lor a fost una de poveste, cu nu mai puțin de 300 de invitați, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton