(P) Glow & Detox pentru tenul tău: Elixir Jeunesse de la Yves Rocher

 Stamen Diana
.

Viața modernă ne accelerează ritmul zilnic și ne supraexpune la noi stresuri, inclusiv la poluare. Acest lucru are ca efect accelerarea îmbătrânirii pielii.

Îmbătrânirea naturală este un proces fiziologic inevitabil. Longevitatea tinereții pielii, de la bariera cutanată, la structura sa de colagen, este în mare parte definită de la naștere. Stilul nostru de viață, obiceiurile și mediul înconjurător sunt acceleratoare ale îmbătrânirii, ce vor multiplica efectele nocive ale timpului asupra corpului nostru și mai ales asupra pielii noastre. Urmele poluării, vizibile seara pe discheta demachiantă, împiedică tenul să respire complet. Efectele nocive ale poluării sunt, de asemenea, invizibile. Poluanții atmosferici precum ozonul, monoxidul de carbon sau dioxidul de azot, sunt direct sau indirect pro-oxidanți pentru celulele noastre (modificări ale proteinelor, asfixie celulară etc.).

Putem petrece până la peste 6 ore în fața ecranelor pe parcursul unei zile. Acestea sunt o sursă de lumină albastră. Recent, s-a demonstrat faptul că această lumină albastră, concentrată în energie, poate modifica anumite funcții în interiorul pielii, provocând îmbătrânirea accelerată a acesteia din urmă.

Prin urmare, este esențial să acționezi pentru repararea tenului de daunele naturale și induse și să o protejezi de efectele nocive din mediul înconjurător, pentru a menține tinerețea și luminozitatea tenului tău.

Marca Yves Rocher a găsit un răspuns vegetal eficient pentru a repara și proteja tenul împotriva acestor efecte nocive.

Cercetătorii Cosmétique Végétale® au descifrat geniul plantei Aphloia: cel al vieții.

Gel Crema CITY DETOXGel Crema CITY DETOX

Acest arbore, originar din zonelemuntoase ale Madagascarului, a fostselecționatpentruexcepționalele sale capacități de reparareșiprotecție.

Acesta are o capacitate remarcabilă de regenerare a scoarței și de sintetizare în celulele frunzelor sale, a moleculei Aphloiol, ce protejează eficient împotriva agresiunilor din mediul înconjurător.

Experții noștri au extras și sintetizat această moleculă activă super concentrată, datorită unui procedeu de extracție 100% natural, exclusiv și inovator, pentru a-i reda pielii întreaga putere a acestei plante, protejându-i în același timp integritatea.

Acest extract super concentrat de Aphloia, obţinut prin Tehnologia de Asimilare Naturală (N.A.T.) pătrunde și difuzează în straturile pielii, pentru o eficacitate cosmetică optimă.

Eficiența extractului super concentrat de Aphloia este de așa natură încât îi permite tenului să radieze de tinerețe în condițiile moderne și intense ale vieții de zi cu zi.

®Marcă înregistrată de Yves Rocher în Franța

SER ELIXIR CU DUBLĂ ACŢIUNE PENTRU TINEREŢEA TENULUI

Imediat: detoxificat, tenul este revitalizat și luminos.

După 1 lună de utilizare: tenul este reparat, ridurile sunt reduse.

Formulă testată sub control dermatologic ce conține peste 94% ingrediente de origine naturală.

Produs vegan, fără ulei mineral și silicon.

Flacon din sticlă reciclabilă, ambalaj din carton provenit din păduri gestionate în mod durabil.

Imediat, tenul este detoxificat*, ridurile sunt reduse în 85% din cazuri**.

*Test de satisfacție realizat asupra a 101 femei cu aplicare de 2 ori pe zi, timp de 4 săptămâni.

**Studiu clinic realizat asupra a 20 de femei. Reducerea imediată a profunzimii ridurilor cu 12% în medie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton