Kamara, fratele lui Musty de la Survivor, îl face praf pe Zanni: "Este toxicitatea grupului!"

 Dumba Gabriela
.

Kamara, fratele lui Musty de la Survivor, a vorbit despre scandalul dintre Jador și Zanni din echipa Faimoșilor. Kamara consideră că Zanni este cel care bagă discordie printre Faimoți și chiar îl consideră „toxicitatea grupului”.

ITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kamara, fratele lui Musty de la Survivor, a fost invitat în platoul WOWbiz.ro, alături de iubita Războinicului, unde a vorbit despre fratele său, dar a comentat își scandalurile din echipa Faimoșilor, în special pe cel dintre Zanni și Jador.

musty-de-la-survivor-1280×720-1024×576musty-de-la-survivor-1280×720-1024×576

Kamara îl vede pe Zanni vinovat de toate discuțiile de la Survivor și l-a numit „hienă”. Fratele lui Musty crede că Zanni bagă discordie în grup și găsește bucurie în a stârni scandaluri din nimic în competiția din Dominicană.

„El bagă discordie în grup. Dacă mă întrebați pe mine, Zanni este toxicitatea acelui grup, pentru că și nervii lui Jador vin din ceva, nu sunt din nimic. Da, el când pierde un punct e nervos, e normal, dar în rest, el e mai tânăr, probabil la 25 de ani nu a înțeles cum stă toată povestea asta.

L-a luat celebritatea, l-a luat valul pe nepregătite și reacțiile pe care le are sunt din cauza asta, probabil. Nu îi caut scuze. Sunt lucruri pe care eu nu le-aș permite dacă aș fi acolo. sub nicio formă, dar sunt convins că nici nu le-ar face dacă aș fi eu acolo. Are nevoie de partea asta de balanță. Nu îl trage nimeni înapoi pentru că nu vor. Toți s-au prins că e votat și atunci îl lasă să își taie singur craca de sub picioare. 

Zanni a jignit fetele în mod repetat. L-am văzut, fără părere de rău. Și nu își cere scuze, nu are remușcări. Eu îl văd ca o hienă. Eu zic că fiecare om are caracteristicile unui animal, în funcție de animalul cu care seamănă.

Ăsta e felul lui de a fi. Se fofilează, atacă, ăsta e stilul lui', a declarat Kamara, fratele lui Musty de la Survivor.

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor:Avem câteva specimene…

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga:„A fost mereu un tată perfect!

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

Zanni a făcut-o pe Elena Marin să plângă în hohote

În echipa Faimoșilor, scandalurile sunt la ordinea zilei, de notorietate fiind cel dintre Jador și Culiță Sterp, iar mai nou și între Elena Marin și Zanni s-a aprins cearta. Atât de dure au fost replicile lui Zanni, încât Elena, de altfel una dintre cele mai puternice concurente ale Faimoșilor, a izbucnit în plâns.

Se pare că Zanni a auzit, în avion, una dintre conversațiile avute de Elena Marin cu Andrei, logodnicul ei. Discuția ar fi fost una siropoasă, declarațiile lor de dragoste fiind făcute printre lacrimi.

Zanni a tras cu urechea la discuția intimă dintre Elena Marin și iubitul ei și s-a folosit acum de ceea ce a auzit atunci. La prima lor neînțelegere, Faimosul a atacat-o pe colega lui de echipă.

‘Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.(…) Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?’, au fost vorbele pe care Zanni i le-a aruncat în față colegei sale din echipa Faimoșilor de la Survivor România.

Vorbele au durut-o pe Elena Marin, care a început să plângă și să își dorească să fie singură.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton