Horoscop 14 februarie 2021. Ziua Îndrăgostiților vine cu surprize mari pentru câteva zodii

 Lupescu Anca
.

Horoscop 14 februarie 2021. Ziua Îndrăgostiților vine cu surprize mari pentru câteva zodii. Dacă ai deja o persoană iubită, așteaptă-te la cadouri și gesturi extrem de romantice, cu o însemnătate mare. Pentru zodiile care încă nu și-au găsit perechea, se anunță o zi foarte interesantă, în care vei învăța să pui mai mult preț pe timpul de calitate petrecut tine însuți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 februarie 2021. Berbec

Vei găsi o manieră cu totul specială să îți declari iubirea. Fie că este un gest frumos sau un cadou super inspirat, nu vei lăsa Ziua Îndrăgostiților să treacă pe lângă tine ca oricare altă zi. Persoana iubită este norocoasă că te are aproape și va conștientiza acest lucru mai mult ca oricând.

Horoscop 14 februarie 2021. Taur

Faci eforturi prin care să îți arăți dragostea față de partener și care e cel mai bun mod, dacă nu printr-o cină romantică îmbelșugată, cu vin spumant, desert și lumânări? Dragostea trece prin stomac, iar pentru tine, este un mod ideal de a îți arăta sentimentele față de persoană iubită.

Horoscop 14 februarie 2021. Gemeni

Gemenii sunt privilegiați de Ziua Îndrăgostiților. Armonia și liniștea își fac loc cu grijă în inima ta, iar asta se vede din starea pe care o ai. Cu siguranță astrele ți-au pregătit ceva frumos, însă trebuie să ai răbdare.

Horoscop 14 februarie 2021. Rac

Una dintre cele mai romantice zodii.Vrei să pregătești totul ca la carte pentru o seară ca în povești. De la petale de trandafiri, până la bilețele de dragoste și o cină romantică. Muzica îmbie atmosfera și petreci o noapte așa cum ai visat.

Horoscop 14 februarie 2021. Leu

Îți place opulența și vrei să epatezi. Așa că o seară superbă la un restaurant de lux este exact ceea ce ți se potrivește. Dacă nu o faci tu, cu siguranță persoana iubită va ști exact că asta îți dorești și te invita într-un loc romantic pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților.

Horoscop 14 februarie 2021. Fecioară

Nu ai întâlnit până acum sufletul pereche? Nicio grijă. Fii cu ochii-n patru pe 14 februarie! Nu de alta, dar e posibil ca norocul să-ți surâdă tocmai în această zi specială.

Horoscop 14 februarie 2021. Balanță

Îți place la nebunie să flirtezi și ești foarte romantic, așa că îți vei propune să faci ceva special dacă ai persoana iubită alături. În caz contrar, e momentul să pornești „la vănătoare'. Poate îți iese în cale persoana potrivită.

Horoscop 14 februarie 2021. Scorpion

Vei avea grijă să-ți demonstrezi iubirea prin câteva activități romantice. Nu trebuie să ai emoții, persoana iubită se va bucura de tot ce îi pregătești. Dacă nu ai cu cine să petreci această zi, lasă ironiile și încearcă să privești cu atenție în jur. Cineva nutrește sentimente puternice pentru tine.

Horoscop 14 februarie 2021. Săgetător

Cel mai probabil, îți vei petrece Ziua Îndrăgostiților de unul singur. Nu degeaba ești supranumit „celibatarul zodiacului'. Dacă n-am ști că nu ești suficient de romantic pentru a aprecia o astfel de sărbătoare, am crede că te afectează această situație.

Horoscop 14 februarie 2021. Capricorn

Ești încăpățânat și obișnuit să obții mereu ce vrei, indiferent de eforturile necesare. Dacă nu ai partener și ai pus ochii pe cineva, faci tu cumva să aranjezi o întâlnire pentru seara respectivă. Ai suficiente metode de convingere.

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Primele declarații ale afaceristului

Citește și: Roxana Ghiță s-a despărțit de iubit, înainte de plecarea la Survivor! Avea o relație de peste 3 ani

Horoscop 14 februarie 2021. Vărsător

Adori tot ceea ce ține de Ziua Îndrăgostiților și abia aștepți să o petreci în compania persoanei dragi. Poți începe printr-o cină la lumina lumânărilor. Dacă se întâmplă să nu ai pe cineva alături, nu-ți pierde speranța. Sufletul pereche e foarte aproape, trebuie doar să-l recunoști.

Horoscop 14 februarie 2021. Pești

Tradițiile de Sfântul Valentin nu te încântă absolut deloc, mai ales că nu ai obiceiul de a-ți dezvălui sentimentele. Ce să mai vorbim de gesturi romantice? De fapt, Dacă ai pe cineva, cel mai probabil vei organiza o activitate distractivă. Cina în doi iese din discuție.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton