Cum l-a anunțat Roxana Nemeș pe logodnicul ei că va participa la Survivor: "Călin mi-a spus să am grijă"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Roxana Nemeș a acceptat provocarea Survivor și a precizat că va lupta pentru a rezista cât mai mult în competiție. Înainte de a pleca în Republica Dominicană ne-a spus că cel mai mult va simți lipsa familiei și a logodnicului ei. De asemenea, ne-a povestit și cum a primit iubitul ei vestea că pleacă în junglă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce crezi că va fi cel mai greu la „Survivor România? Ce-ți va lipsi?

Nu-mi fac griji în legătură cu mâncarea, nu sunt o gurmandă, mănânc ca să trăiesc. Nici condițiile de dormit nu mă sperie atât de tare, n-am dormit niciodată pe scândură, însă am dormit de multe ori în mașină, între concerte, fără confortul unui pat. Cel mai greu va fi să conviețuiesc cu niște oameni pe care nu îi cunosc. Sunt caractere diferite, fiecare are tabieturi, moduri de a gândi diferite. Sper să ne acomodăm unii cu ceilalți și să mergem înainte. Îmi vor lipsi familia și logodnicul meu. Am o relație foarte apropiată cu surorile mele, cu părinții mei, și îmi va lipsi comunicarea cu ei. Îmi vor lipsi sfaturile pe care logodnicul meu mi le dă în orice situație… Dar îmi doresc să rămân cât mai mult în competiție.

Roxana-Nemes-1-1Roxana-Nemes-1-1

Roxana Nemeș: „Logodnicul meu mă susține foarte mult'

Cum au primit cei dragi vestea că pleci în Dominicană?

Mi-au spus, în primul rând, că nu va fi ușor. Logodnicul meu, Călin, mă iubește, mă susține foarte mult, dar este un om foarte direct și conectat la realitate. Mi-a spus să am grijă, să fiu așa cum sunt, să nu mă mai închid în mine când nu îmi place ceva. I-a plăcut ideea, știe cât sunt de luptătoare, muncitoare și puternică. Tata mi-a dat un sfat foarte bun, mi-a spus să mă concentrez foarte bine pe ce am de făcut acolo, pentru că aceia care mă iubesc mă vor aștepta acasă, indiferent cât voi sta la „Survivor România.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor.Reacția vedetei după ce a aflat tot

Citește și: Zannidache, scandal cu Roxana Nemeș, la Survivor:”Du-te la București, te nominalizam și gata”

Citește și: Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu ca mamă singură:„E o responsabilitate uriașă, mi-a dat bătăi de cap în adolescență'/ EXCLUSIV

Cum își surprinde Roxana Nemeș de la Survivor logodnicul

L-ai menționat pe Călin Hagima, logodnicul tău. Știm că cererea în căsătorie a fost ceva spectaculos. Ce surprize inedite i-ai făcut tu lui?

Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptăm, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea „Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?. Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton