Kamara are o fiică secretă: e super sexy, blondă, cu ochi albaştri: „Când ies cu ea în oraş crede lumea că este iubita mea!”

 Dumba Gabriela
.

Stephanie Sara este o blondă sexy, de 20 ani, despre care puţini ar putea crede că este fiica lui Kamara pentru că nu seamănă deloc cu el. De altfel, artistul a şi glumit pe această temă şi a spus că atunci când iese în oraş cu fiica lui, lumea crede că este, de fapt, iubita lui.

Kamara are un băieţel de 5 ani, LeonKamara are un băieţel de 5 ani, Leon

„Acum este o domnişoară. Când ies cu ea în oraş crede lumea că este iubita mea', se amuză Kamara.

Stephanie Sara este rodul iubirii dintre Kamara şi Adina, o femeie cu care artistul a trăit o poveste de dragoste în tinereţe. Chiar dacă fizic nu seamănă deloc cu tatăl ei, Stephanie Sara a moştenit, totuşi, pasiunea lui pentru muzică.

„Ea lucrează în zona de foto / video, este şi bună cântăreaţă, dar ce-şi doreşte ea mai mult acum e să facă fotografie, a început să meargă la Facultatea de Litere, dar a renunţat, pentru că a zis că poate să înveţe fără să facă facultatea', a spus Kamara pentru click.ro.

Kamara mai are un băieţel, Leon, care are grave probleme de sănătate.

„A împlinit 5 ani. Este bine, a făcut două intervenţii în Turcia, de transfer de celule stem şi are zilnic de făcut injecţii cu cortizon şi placentă. După care, pe 26 iunie, plecăm la a treia intervenţie. Face zilnic fizioterapie, kinetotrerapie, ergoterapie. Face treabă. Am stat 18 zile în Turcia. Până la urmă, despre asta e vorba, nu contează câţi bani costă, fac tot posibilul să fac rost, să ajungem să-i facem toate intervenţiile. Pentru că toate ţin 9 luni. Şi fosta mea soţie participă, vine şi ea cât poate să stea. Avem amândoi grijă de el, e băiatul nostru. Chiar şi eu ziceam că n-aş fi rezistat la toate lucrurile la care este supus', mărturiseşte Kamara.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton