Ioana Ginghină l-ar fi iertat pe Alexandru Papadopol dacă ar fi înșelat-o. Reacția părinților actriței când au aflat de divorț

 Stamen Diana
.

În urmă cu câteva zile, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au depus actele de divorț. Oficial, cei doi sunt singuri, iar fiecare a luat-o pe drumul lui. Ioana Ginghină a mărturisit cum au reacționat părinții ei când au aflat de divorț, dar și dacă în viața lui Alexandru Papadopol există o altă femeie.

Ioana Ginghină a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Alexandru Papadopol. Vedeta susține că nu a fost vorbă de altă femeie, iar dacă soțul ei ar fi înșelat-o ar fi fost dispusă să-l ierte de dragul familiei.

Actrița nu a vrut să ofere prea multe detalii despre reacția părinților ei, ci a spus doar că acestora le pare rău pentru nepoata lor.

„Au fost nişte situaţii care într-un fel l-au cam obligat să plece. Cât a fost, a fost frumos. Nu (n.r. altă relaţie alexandru Papadopol), sigur, nu ştiu acum, dar nici acum nu cred. Sigur atunci nu era vorba de altcineva. (…) Atât timp cât Alexandru era familie exista posibilitatea să iert (n.r. infidelitatea). Nu am vorbit după ce am ieşit de la notar. Era un pic tristă toată lumea.

Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme (n.r. reacţia părinţilor). Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandra, pentru nepoata lor. Părinţii mei au o căsnicie de 43 de ani. 

Da, cred că ar fi mult mai simplu, totuşi, e fostul meu soţ de 12 ani (n.r. să joace un rol alături de Alexandru Papadopol). Sincer, cred că o să fim buni prieteni până în final. Acum sunt nişte momente. Dar cred că o să fie o relaţie ok.

Sunt pregătită să ies, să cunosc oameni, normal, sunt un om. Întotdeauna am fost cuminicativă”, a spus Ioana Ginghină.

Deși nu mai sunt împreună, Ioana Ginghină speră să rămână în relații bune cu Alexandru Papadopol, mai ales că au avut o căsnicie de 12 ani și au împreună un copil.

FOTO: Facebook

Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol și RuxandraIoana Ginghină, Alexandru Papadopol și Ruxandra

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton