Liviu Vârciu vrea să fie din nou tată: ”Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată”

 Stamen Diana
.

Liviu Vârciu este plin de surprize. Carismaticul prezentator TV a dezvăluit că își mai dorește copii, însă ar vrea să aibă și un băiat. Se pare că Liviu Vârciu s-a mai liniștit, iar acum se implică foarte mult în educația fetelor sale.

Liviu Vârciu se vede din nou tată și vrea încă un copil. Actorul nu vrea ca fiica lui cea mică, Anastasia, să crească singură. Liviu Vârciu s-a împăcat cu Anda Călin, iar acum pare că au în plan să devină părinți pentru a doua oară.

„I-am dat banii lui Nea Mărin, tocmai de aia am o stabilitate financiară. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a început grăđiniţa. Mai putem și noi să dormim. (…) Suntem foarte bine. Trebuie să dai dovadă de maturitate la un moment dat. Uşor, uşor ne asezăm cum trebuie. Şi sperăm că ne va fi ca acum. (…) L-am întrebat pe Andrei, nu ştiu cum i-a ieşit lui Andrei, băiat, dar asta nu e problema mea. Cică trebuie să îţi laşi unghiile mari la picioare, să ai aderenţă la sol. Am să pun o mochetă să nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată… Mai vreau să am copii,  nu vrea să crească Anastasia singură. Eu am avut un frate şi am avut o copilărie frumoasă cu frăţiorul meu. Ca o fi fată, că o fi băiat, aia e', a spus Liviu Vârciu.

Anda Călin se ocupă de fetiță, în timp ce Liviu Vârciu se ocupă în mare parte de proiectele în care este implicat. Cei doi nu vorbesc acum prea multe despre relația lor, însă pare că se înțeleg foarte bine.

FOTO: Facebook

Liviu Vârciu și CarminaLiviu Vârciu și Carmina

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton