Cum arată Lavinia Pârva la o lună după ce a născut. A reușit să scape de kilogramele în plus

 Stamen Diana
.

În luna mai, Lavinia Pârva aducea pe lume primul ei copil, un băiețel perfect sănătos. Fericirea este mare în casa lor de când familia ei și a lui Ștefan Bănică Jr. s-a mărit. Artista nu l-a arătat pe micuț până acum. 

La o lună după ce a născut, Lavinia Pârva pare că reușește să scape de kilogramele pe care le-a acumulat în cele nouă luni de sarcină. Vedeta promite că revine în curând în industria muzicală și deja pregătește o surpriză pentru fanii ei.

Ușor, ușor, Lavinia Pârva revine la silueta pe care o avea înainte. Este normal ca atunci când ești însărcinată să iei mult în greutate și mai ales în cazul gravidelor, retenția de apă este mare.

Lavinia Pârva a născut pe 16 mai

‘Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru mesajele frumoase’, a fost mesajul lui Ștefan Bănică imediat după ce Lavinia Pârva a născut.

FOTO: Click!, Facebook

Lavinia Pîrva cu burtică de gravidăLavinia Pîrva cu burtică de gravidă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton