De ce nu simți nicio chimie când te săruți cu unele persoane

Inițial e atracție maximă, dar după minim un sărut, persoana respectivă te lasă rece. Care e problema? Natura are grijă de tine și de potențialii tăi urmași…

Îl vezi, ești ca fluturele la lampă, dar un sărut distruge toată feeria și pasiunea. Cum așa?

Întâi să lămurim ce e sărutul! O formă de intimitate, preludiu sexual, declarație de non-agresivitate și probabil că la bază a avut împărțirea hranei.

Citește și:

Studiu: cât de des avem fantezii sexuale cu altcineva decât partenerul de cuplu

Fete foarte tinere sau MILF? Ce femei preferă bărbații

Ei bine, un simplu sărut are puterea imensă de a ne selecta partenerii, respectiv acei parteneri pe care Mama Natură îi consideră buni pentru procreere.

Nu este un secret că în timpul sărutului facem schimb de bacterii, iar un studiu ce a analizat chimia salivei înainte și după sărut a arătat că îndrăgostiții aveau aproximativ aceleași culturi bacteriene în cavitatea bucală.

Ok, poate spui că evident și le-au transferat. Însă cheia e alta, bacteriile sunt un fel de curriculum vitae pentru profilul nostru biologic care e imediat citit și trecut la respinși ori de aprofundat în alte interviuri…

L-ai sărutat și mai bine rămâneți prieteni? Materialul lui biologic nu te-a impresionat… Îți vine să-l săruți până nu mai respiră? Natura îți transmite că puteți face copii sănătoși.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton