Kaia Gerber a împlinit 17 ani. Fiica lui Cindy Crawford este la fel de frumoasă ca mama ei!

.

Kaia Gerber a împlinit astăzi 17 ani și este deja un model foarte apreciat, tânăra având toate șansele să-și depășească celebra mamă. Iată câteva instantanee din show-urile la care a defilat!

Kaia Gerber a împlinit astăzi, 3 septembrie, 17 ani, iar frumusețea ei frapantă a fost remarcată de oamenii din industria fashion încă de pe când avea 13 ani. Privind-o pe Kaia Gerber, acum în vârstă de 17 ani, ai o stranie senzație de déjà-vu, iar asta pentru că tânăra seamănă leit cu mama sa, celebra Cindy Crawford (52), în tinerețe. Actriță și fost top-model, Cindy a fost fără doar și poate una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, însă de ceva vreme i-a predat ștafeta fiicei sale. Kaia a pășit cu dreptul în industria modei, iar asta încă de la o vârstă fragedă, atât frumusețea sa specială, cât și asemănarea cu mama ei propulsând-o direct pe catwalk.

Ar fi nedrept să afirmăm că a contat vreo secundă faptul că Cindy Crawford este mama ei, este clar ca lumina zilei că tânăra Kaia, copie fidelă a mamei sale, a luat industria fashion prin surprindere, creând o adevărată furtună la fiecare apariție a sa. Mai are un an până va deveni adultă, dar Kaia deja a defilat pentru designeri de top ca Fendi, Miu Miu și Versace. Unul dintre cele mai spectaculoase look-uri ale sale a fost creat de Valentino, iar defilările sale pentru Chanel au fost, de asemenea, un succes, însă de departe cea mai importantă reușită a ei este colaborarea cu Karl Lagerfeld, cu care a făcut echipă, cei doi creând o colecție de haine (Karl Lagerfeld X Kaia) ce poate fi achiziționată online și se anunță de pe acum a fi un succes.

Sfaturile lui Cindy pentru fiica ei

Kaia a primit prima ofertă de a lucra în modeling când a împlinit 13 ani. Atunci, Cindy, deși încântată că fiica ei îi calcă pe urme, a avut câteva sfaturi pentru Kaia și, de ce nu?, pentru toate adolescentele care vor să devină fotomodele cunoscute:

'În zilele noastre, toată lumea se așteaptă ca fotomodele să fie atât de slabe, încât mi-e teamă pentru Kaia, deoarece eu nu am avut niciodată o constituție de femeie slabă și nici ea nu are', a spus Cindy într-un interviu oferit revistei Net-a-Porter. Sfatul celebrului model este ca fiica ei, Kaia Gerber, să se bucure de carbohidrați cât mai poate, cât îi permite vârsta, deoarece în curând o să trebuiască să fie foarte atentă cu tot ce mănâncă, dacă vrea să-și păstreze silueta și să aibă o carieră în modelling. 'Kaia se transformă într-o femeie atât de frumoasă și vreau să o las să aibă succes. E mult mai înțeleaptă decât eram eu la vârsta ei', a mai spus Cindy.

Iată câteva dintre cele mai frumoase instantanee cu Kaia Gerber!

Foto: Hepta, Instagram

Kaia Gerber și mama ei, Cindy Crawford, seamănă ca două picături de apă.Kaia Gerber și mama ei, Cindy Crawford, seamănă ca două picături de apă.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton