Călcâiele tale au nevoie de exfoliere? Fă-ți acasă acest scrub natural pentru călcâie

Mergi mult pe jos sau stai mult în picioare? De regulă porți tocuri? Toate astea au impact la nivelul călcâielor, care se îngroașă și capătă un aspect inestetic. Soluția? Prepară-ți acasă și aplică regulat un scrub pentru călcâie.

Desigur exfolierea călcâielor presupune un întreg ritual, deloc complicat, dar care trebuie respectat. Însă înainte de a parcurge toți pașii e important să prepari mixtura exfoliantă.

Citește și:

2 remedii rapide pentru arsurile solare

Amestecul senzațional care ajută la creșterea genelor și sprâncenelor

Amestecă o ceașcă de sare de mare, cu 4-5 linguri de ulei de cocos și 5 picături de ulei esențial de mentă. Produsul rezultat se va păstra cel mai bine într-un recipient de sticlă, într-un dulap, la umbră și răcoare.

Exfolierea nu se face pe pielea uscată. Pune-ți serialul preferat și stai 30 de minute cu picioarele în apă caldă, uitându-te la un episod.

Sau umple-ți cada cu apă, aprinde câteva lumânări și bucură-te de 20-30 de minute de relaxare.

Ideea e că picioarele trebuie să stea la înmuiat în apă caldă, ca apoi să freci bine tălpile cu o pilă specială sau o piatră ponce pentru a elimina rugozitățile.

După această operațiune vii cu scrub-ul realizat chiar de tine și masezi delicat tălpile, cu buricele degetelor, prin mișcări circulare sau chiar elemente de presopunctură.

La final clătești din abundență, iar picioarele tale sunt incomparabil mai ușoare și mai fine!

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton