Anca Lungu s-a pozat în costum de baie. În urmă cu două luni a născut un băieţel

 Pirvu Cristina
.

Anca Lungu s-a pozat în costum de baie. Viaţa la Nisa pare să fie perfectă pentru fosta prezentatoare de ştiri de la Antena 1. Ea, împreună cu familia, petrec momente inedite, se bucură de soare şi de plajă. Recent, ea şi-a arătat trupul la mai puţin de două luni de când a născut un băieţel!

Pe data de 14 iulie, Anca Lungu a devenit mămică de băiat. Chiar înainte, ea a părăsit România pentru a începe o nouă viaţă alături de partenerul său. A luat-o şi pe fetiţă cu ea, pe Natalia.

Acum, la nici două luni de când a născut, Anca s-a afişat pe plajă, într-un costum de baie alb, dintr-o singură piesă. Articolul vestimentar i-a ascuns şi abdomenul, dar şi decolteul. Cu toate acestea ne dăm seama că arată foarte bine, probabil care mare grijă la ce consumă pentru a fi în formă.  Într-o poză de pe plajă, fosta prezentatoare se joacă cu fetiţa ei şi este toată numai un zâmbet, semn că viaţa la Nisa alături de bărbatul iubit şi de cei doi copii ai ei este perfectă.

Prima zi de şcoală pentru Natalia

Micuţa Natalia începe şi ea o nouă etapă, deja merge la şcoală. A fost prima zi în care a purtat uniformă, în care şi-a cunoscut învăţătoarea şi colegii. Anca Lungu a postat o imagine pe Instagram cu uniforma fiicei, bluza are în piept chiar numele micuţei.

Anca Lungu, primul interviu despre noul iubit şi viaţa la Nisa

Are doar 32 de ani și o putere incredibilă de a face schimbări radicale. Într-un moment în care nici măcar ea nu se aștepta, Anca Lungu a primit o surpriză colosală din partea destinului, care i-a scos în cale bărbatul pentru care… a renunțat la tot!

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton