Jane Fonda, despre frumusețe și sex la 80 de ani

'Nu m-aș fi gândit niciodată că o băbăciune ca mine să reziste așa de bine și să fie așa de norocoasă', spunea Jane Fonda într-un interviu acordat Vanity Fair. La 80 de ani, actrița arată impecabil și continuă să fie una dintre cele mai valoroase prezențe de la Hollywood. 

Câștigătoare a două Oscaruri – unul pentru 'Klute' și celălalt pentru 'Coming Home' / 'Întoarcerea acasă' – Jane Fonda a devenit unul dintre cele mai iconice personaje din Cetatea Filmului. De asemnea, și una dintre cele mai implicate politic dintre actrițe. O viață la viteză maximă, așa trăiește Fonda care, vara trecută, de exemplu, s-a îmbarcat într-un avion privat pentru a ajunge rapid la Veneția unde, alături de Robert Redford, a participat la premiera filmului 'Our Souls at Night', și imediat a filmat cu Diane Keaton, Candice Bergen și  Mary Steenburgen pentru 'Book Club'.

În decembrie a împlinit 80 de ani plini de energie și spune că nu are nici cea mai mică intenție să pună frână vieții extrem de active pe care o duce. 'Sunt al naibii de puternică', se autocaracterizează Jane Fonda. Și extrem de frumoasă, am adăuga noi. 'Este un miracol', este ea de părere pe acest subiect. 'Ah! Și o investiție financiară considerabilă', adaugă. Pentru că, spre deosebire de alte celebrități, ea își asumă fiecare intervenție estetică asupra propriului corp. Chirurgia estetică este cea care i-au mai dat 'cel puțin 10 ani de supraviețuire în acest business'. 'Am implant în șold, în genunchi și chiar la unul dintre degetele mari. Da, îmi puteți spune Femeia Bionică', adaugă actrița care se declară deosebit de încântată de faptul că seria 'Grace and Frankie', difuzată de Netflix, a ajuns la al patrulea sezon de succes și este mai picantă ca oricând.

Jane Fonda la 80 de ani, despre picanteriile vieții

Printre subiectele puse pe tapet de Fonda și Lily Tomlin în această producție este dificultatea de a se mastrurba din cauza artritei care îi afectează încheieturile, refuzul de a i se acorda un împrumut bancar pentru că probabilitatea de a muri înainte de a achita creditul este foarte mare sau toate probleme în amor cauzate de vârstă.  De altfel, sezonul patru s-a deschis cu Tomlin dansând în mijlocul unei mulțimi de dildo-uri animate.

Își mai face Jane Fonda, la 80 de ani, planuri de viitor? De fapt, nu prea și-a făcut vreodată, spune ea. Dar va accepta orice rol care o va ajuta să plătească pentru cauzele în care crede cu tărie: 'Sunt actriță și activistă', declară Fonda care, recent, s-a întors dintr-o campanie de o săptămână în Michigan. Acolo, alături de Tomlin, a militat pentru plata egală a lucrătorilor din restaurante, dintre care majoritatea sunt femei.

Actrița este dovada clară că fiecare dintre noi ne putem folosi viețile, statutele și resursele pentru a face lucruri mărețe și, mai ales, importante pentru comunitate. În plus, Jane Fonda a fost și va rămâne dovada clară că lupta cu cancerul poate fi câștigată când ești pozitivă, iar frumusețea nu are vârstă, mai ales dacă este atent cultivată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton