Ashley Graham, pictorial de infarct! Modelul XXL s-a dezbrăcat și de inhibiții

.

La 1,75 m și 90 de kilograme, Ashley Graham nu este tocmai idealul, fiindcă nu se apropie nici pe departe de clasicul 90-6-90. Cu toate acestea, este cel mai faimos model XXL de costume de baie, câștigă milioane din asta și se mândrește cu trupul ei. Recent, Ashley Graham a pozat pentru un pictorial de infarct, iar fanii au fost de acord că arată fabulos.

 

Ashley Graham este un model celebru, dar nu în sensul consacrat al cuvântului, pentru că formele sale, mai mult decât voluptuoase, nu au nicio legătură cu mărimea XS instituită pe podiumurile de modă, ci cu XXL. Cu toate acestea, frumusețea ei răvășitoare și trupul armonios au ajutat-o să se remarce și să devină în scurt timp un fel de portdrapel al femeilor plinuțe. Reviste ca Elle, Harpers Bazaar, Glamour și Sports Illustrated Swimsuit Issue i-au dedicat coperte, dar și ample pictoriale, iar Ashley a profitat de asta din plin, reamintindu-le, cu fiecare ocazie, milioanelor de urmăritori ai săi de pe site-urile de socializare că frumusețea nu se limitează la mărimea „0' și că toată lumea ar trebui să se simtă bine în propria piele.

Vedeta dovedește asta de fiecare dată, mai ales prin faptul că nu se jenează să pună pe Instagram fotografii neretușate, în care i se văd perfect celulita și colăceii de grăsime, fapt pentru care fanii o apreciază din plin. E adevărat însă că Ashley, chiar dacă e plinuță, are niște forme extrem de armonioase și este și foarte frumoasă la față, ceea ce a contat foarte mult în alegerea ei ca model pentru costumele de baie XXL. În ultimul număr al Sports Illustrated Swimsuit, vedeta s-a întrecut pe sine, pentru că aproape nimic nu mai rămâne ascuns privirii…

Ashley a îmbrăcat un bikini minuscul (și suntem generoși când spunem asta) de culoare galbenă și un top destul de decent… însă doar până ce a fost udat din belșug cu apă și lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade, fiindcă, brusc, totul a fost la vedere. În pofida faptului că este destul de… pufoasă, Ashley arată spectaculos în pictorial, iar filmulețul postat de cei de la Sports Illustrated dovedește că pozele nu sunt photoshopate sau, cum spun americanii, what you see its what you get. Pe scurt, aceasta e realitatea netrucată și noi zicem că Ashley are cu ce se mândri, chiar dacă nu are măsurile ideale. Urmăriți galeria foto, în care Ashley Graham face un pictorial de infarct!


Foto: Instagram, Sports Illustrated

Ashley Graham, pictorial costum de baieAshley Graham, pictorial costum de baie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton