Adevărul a ieșit la iveală! Detalii exclusive despre încetarea colaborării dintre Gabriela Cristea și Kanal D!

 Dana Enache
.

Relația dintre Gabriela Cristea și postul de televiziune Kanal D este, în continuare, una tensionată. Noi am aflat toate culisele acestui scandal mocnit care a stârnit atenția întregii prese la începutul acestui an și se pare că situația este departe de soluționare.

 

Apariția Gabrielei Cristea, săptămâna trecută, în platoul emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, la Antena 1, a stârnit controverse și semne de întrebare. Nu de alta, dar se știe deja că vedeta se află în clinciuri cu șefii ei de la Kanal D, după ce a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii Te vreau lângă mine, iar faptul că a acceptat să apară pe post, la un trust concurent, spune multe. În ultimele săptămâni, n-a mai apărut nicio veste despre posibila reîntoarcere a Gabrielei, la Kanal D, dar, surpriză, asta nu pentru că ar fi existat vreo reconciliere. Reporterii VIVA! au observat că, pe pagina de Facebook a vedetei, la locul de muncă, apare scris explicit Acasă cu Victoria, ceea ce ne-a dus cu gândul că vedeta se află în concediu de maternitate, dar… liberă de contract. Nu de alta dar, până nu de mult, figura drept angajat Kanal D, pe pagina ei de Facebook.

 

Ar fi trebuit să se întoarcă la Kanal D pe 21 ianuarie

 

Reporterii VIVA! au aflat detalii de culise privind relația dintre Gabriela Cristea și Kanal D, inclusiv despre posibila ei revenire de pe post. Mai exact, potrivit surselor noastre, se pare că vedeta ar fi avut o înțelegere cu șefii ei, prin care ar fi trebuit să reocupe fotoliul de la Te vreau langa mine, începând cu data de 21 ianuarie. Ceea ce, după câteva întâlniri de negocieri, nu s-a mai întâmplat, în locul ei aflându-se, deja, la vremea respectivă, Bianca Drăgușanu. Cum a fost posibil ca Gabriela să rămână în stand-by? Înainte de a intra în concediu de maternitate, având contract de drepturi de autor, se pare că vedeta și Kanal D au convenit să înceteze colaborarea, în mod legal, pentru ca prezentatoarea TV să poată primi banii cuveniți de la stat, pentru creșterea copilului. Însă ea s-ar fi bazat, teoretic, pe înțelegerea mutuală că va reveni pe post, pe data de 21 ianuarie. Ceea ce nu s-a mai întâmplat nici până la momentul actual. Se apare că toată situația are șanse să își găsească rezolvarea în instanță, în cazul în care cele două părți implicate nu vor ajunge la o înțelegere, în cele din urmă. Rezumând întreaga situație, Gabriela Cristea este, teoretic, liberă de contract, și sunt șanse mari ca, dacă va primi o propunere din partea unei alte telviziuni, să și accepte. Nu de alta, dar apariția ei la Antena 1 se poate să nu fie una întâmplătoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton