Însărcinată în ultimul trimestru, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre marile temeri: "Mi se înmoaie picioarele"

 Pirvu Cristina
.

Însărcinată în ultimul trimestru, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre marile temeri. Va naşte în curând al doilea copil şi este în culmea fericirii. De-a lungul timpului a descoperit de ce se fereşte cel mai tare. A experimentat şi a văzut cât de teamă îi este! 

Roxana Ciuhulescu merge împreună cu fiica ei, Ana (9 ani) la o emisiune TV de la Antena 1, ocazie cu care cea mică va dezvălui lucruri mai puțin știute despre celebra sa mama. De la Ana aflăm, de exemplu, ce i-a venit de hac Roxanei: liftul. A fost pilot de raliu, a condus motoare, garnituri de tren, de metrou, camioane cu remorcă, elicoptere și a zburat cu MIG-ul, însă nu poate urca în… lift.

Mi-e rău de lift. Sunt claustrofobă. În lift mă ia cu transpirații, mi se înmoaie picioarele', se destăinuie Roxana, la „Aici eu sunt vedeta', show-ul prezentat de Cosmin Seleși, la Antena 1.

De asemenea, Ana și Roxana vor povesti cum aceasta din urmă era să moară, cu ani în urmă, pe când se afla într-o vacanță în Thailanda. Se întâmpla în larg, pe un vas, când a început o furtună cu valuri înalte de 10 metri.

Atunci era să mor. Doi ani de zile n-am mai putut să fac baie în cada plină cu apă', spune aceasta.

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu

Vara trecută a divorțat, iar la câteva luni l-a cunoscut pe Silviu Bulugioiu, cel care, pe 17 martie, a convins-o să spună Da' în fața ofițerului stării civile. Cei doi urmează să devină părinți, peste numai câteva luni și, desi sunt extrem de fericiți, se pare că vor să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Motiv pentru care Roxana Ciuhulescu și partenerul ei au ales să se căsătorească în secret, invitații fiind anunțati pe ultima sută de metri, chiar în seara de dinaintea evenimentului.

Foto: Facebook, PR, Adrian Manolache

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton