Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei lui Mihai Albu: „Doamna pare o persoană...”. Creatorul de pantofi are planuri de căsătorie

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei lui Mihai Albu. Recent, creatorul de încălțăminte a anunțat că și-a găsit jumătatea, la 10 ani de la divorțul de fosta sa soție. Criticul de modă a făcut câteva declarații despre actuala iubită a lui Mihai Albu și le-a transmis câteva gânduri celor doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei lui Mihai Albu. Recent, pe pagina sa de Facebook, Mihai Albu a postat câteva imagini în care apare alături de iubita lui. Partenera acestuia este medic chirurg și nu este o persoană publică. Celebru creator de încălțăminte a refuzat să ofere prea multe detalii despre jumătatea sa, însă a mărturisit că nu este exclus să ajungă din nou la altar. Acum, Iulia Albu a făcut primele declarații despre relația fostului ei soț, dar și despre actuala sa iubită.

albu-9albu-9

Iulia Albu, reacție neașteptată după anunțul lui Mihai Albu despre noua iubită. După divorț, creatorul de încălțăminte a mărturisit că a trecut prin câteva relații eșuate. De această dată, fostul soț al Iuliei Albu susține că și-a găsit partenera potrivită și este pregătit să se căsătorească din nou.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Mihai Albu:”Îi voi da numele meu de familie”

Citește și: Ce pantofi trebuie să poarte Simona Halep în ziua nunții cu Toni Iuruc.Mihai Albu îi dă sfaturi prețioase: „Trebuie să…”

Citește și: Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite:”Dumitrescu și-a luat o mare țeapă”

Citește și: Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar:„A încercat să dea peste mine, voi depune o plângere'

Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei lui Mihai Albu

Jurata de la „Splash! Vedete la apă!' și-a exprimat părerea cu privire la relația fostului ei soț. Aceasta se bucură că Mihai Albu și-a refăcut viața, însă nu dorește ca numele ei să fie asociat cu această poveste.

„Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta. Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună.

Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi.

Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț', a declarat Iulia Albu, pentru Click!.

Mihai Albu i-a prezentat-o mamei sale pe actuala iubită

Mihai Albu i-a prezentat-o mamei sale pe actuala sa iubită. Dacă relația va decurge la fel de bine în continuare, acesta plănuiește să-i facă cunoștință cu Mikaela, fiica acestuia din căsnicia cu Iulia Albu.

„Am o iubită, este adevărat. Trec printr-o perioadă foarte bună a vieții mele. Sunt fericit! Am o persoană lângă mine acum cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Dacă toate lucrurile merg bine între noi doi, cu timpul ne vom căsători, nu spun nu. Nu știu cu ce a reușit să mă cucerească, poate cu faptul că rezonăm foarte bine.

Asta a fost suficient pentru mine. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre actuala mea parteneră, pentru că ea nu îmi permite. Are o meserie importantă. Nu lucrează în același domeniu cu mine și este bine. Fiica mea nu a cunoscut-o încă, dar, dacă totul o să fie bine între noi, o să se întâmple acest lucru. Doar mama o știe și i-a plăcut foarte mult de ea', a susținut Mihai Albu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton