Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite: "Dumitrescu și-a luat o mare țeapă"

 Dumitrache Laura
.

Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite. Echipa lui Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent, în ediția de marți seara a show-ului culinar. Robert Mihăilesc a primit 6 puncte din partea juraților. Cei trei chefi au rămas surprinși de eliminarea primului duel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite. În ediția de marți a emisiunii Chefi la cutite a avut loc primul duel. Concurenții s-au duelat și au avut parte de momente tensionate. Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat prima bătălie din sezonul 10. Un concurent de-al lui Florin Dumitrescu a fost însă eliminat.

chefi la cutitechefi la cutite

Robert Mihăilescu este primul concurent al sezonului 10 eliminat din competiție. Florin Dumitrescu a rămas șocat de rezultatul duelului și nu i-a venit să creadă că Robert, concurentul pentru care a primit amuleta la battle pentru a fi schimbat cu Titus Alexandru, a plecat acasă.

Citește și: Nosfe și soția sa, la Chefi la cuțite sezonul 10.Ce au gătit cei doi în show-ul culinar

Citește și: Cine este Lucian Ioan, românul care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a.Participă la Chefi la Cuțite, sezonul 10

Citește și: Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar:„A încercat să dea peste mine, voi depune o plângere'

Citește și: Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica:„Este foarte mică. Ce să faci cu…'

Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite

În ediția de marți seara a sezonului 10 de la Chefi la cuțite, concurenții s-au duelat. Jurații au avut parte de surprize, iar concurenții au trecut prin momente tensionate. Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au câștigat primul battle din acest sezon.

Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză neplăcută din partea lui Robert Mihăilescu, care a fost eliminat din competiție. Acesta a părăsit concursul pentru că a gătit un preparat de 6 puncte.

Florin Dumitrescu, dezamăgit de concurentul său

Florin Dumitrecu s-a declarat dezamăgit de Robert Mihăilescu, concurentul pentru care a folosit amuleta la battle pentru a fi schimbat cu Titus Alexandru. Eliminarea lui Robert a fost controversată, iar celor 3 jurați nu le-a venit să creadă atunci când au aflat că Robert va părăsi competiția.

‘În situația în care mă aflu… Da, karma. Nu am luat țeapă, am câștigat o amuletă pe care trebuia să o folosesc. Din punctul meu de vedere, Robert e un bucătar senzațional, dar nu a reușit să ia cea mai bună decizie pentru el. Îmi pare rău pentru el, chiar mi-am dorit să meargă mai departe.”, a declarat chef Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu a făcut schimb de concurenți

Chef Florin Dumitrescu a apăsat butonul roșu ce anunța amuleta, iar colegii săi au fost șocați să vadă alegerea pe care a făcut-o acesta încă de la început. Dumitrescu a declarat în ediția de marți că vrea să îl schimbe pe Titus Alexandru cu Robert Mihăilescu din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu a fost uimit de alegerea colegului său. ”Ce ai, mă, cu mine?”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu după ce Robert Mihăilescu a fost schimbat cu Titus Alexandru. Ulterior, după ce Robert a fost eliminat, Chef Scărlătescu a avut un mesaj pentru Dumitrescu. ”Concurenții pleacă, iar Dumitrescu și-a luat o mare țeapă.”

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton