Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret. În ce mod inedit au făcut anunțul

 Ifrim Georgiana
.

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret. Marți seara, vloggerița și fotbalistul de la CFR Cluj au făcut anunțul privind căsătoria. Ceremonia a fost una foarte restrânsă, fiind prezenți doar nașii și încă o persoană. Nici măcar mama Irinei Deaconescu, extrem de prezentă în videoclipurile acesteia, nu a știut despre căsătoria celor doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret. În urmă cu doi ani, Irina Deaconescu a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Cristi Manea. Cererea a avut loc la malul mării, iar alături de cei doi au fost și prietenii acestora. La acel moment, logodna a fost sărbătorită într-un cadru restrâns, acasă la fotbalistul de la CFR Cluj. După logodnă, cei doi nu au făcut niciun anunț referitor la nuntă. Ei bine, în urmă cu o zi, aceștia au anunțat faptul că au devenit, oficial, soț și soție.

d3ea-6d3ea-6

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret. Vloggerița este extrem de activă pe rețelele de socializare și a postat un videoclip în care a surprins reacția apropiaților când au aflat despre căsătorie. Nici mama acesteia nu a știut nimic despre acest eveniment, astfel încât momentul a fost extrem de emoționant.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Irina Deaconescu, înainte să nască:„Sunt în stare legumă'

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu și-a schimbat viata radical de când a devenit mamă.Când va avea loc botezul și cine vor fi nașii fetiței / EXCLUSIV

Citește și: Dima Trofim și fiica lui de 1 an, la un pas să fie călcați cu mașina, intenționat, pe trotuar:„A încercat să dea peste mine, voi depune o plângere'

Citește și: Ce pensie alimentară va plăti Alex Zănoagă pentru fiul lui, după divorțul de Simina Loica:„Este foarte mică. Ce să faci cu…'

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret

În cursul zilei de marți, Irina Deaconescu a postat mai multe videoclipuri în care se pregătește pentru un eveniment important. Spre seară, cei doi părinți și mai multe persoane apropiate s-au întâlnit într-un local, acolo unde pare că se sărbătorește aniversarea lui Venus, fiica cea mică a cuplului.

La eveniment, a fost prezentă și Vlăduța Lupău, care a filmat momentul când cei doi anunță că s-au căsătorit. După un dans în doi, pe un perete este proiectat un videoclip în care Irina Deaconescu și Cristi Manea spun „DA' în fața ofițerului de stare civilă.

Invitații au rămas surprinși, iar Camelia, mama Irinei, a fost extrem de emoționată și a început să plângă. La rândul ei, Vlăduța Lupău a rămas uimită și a scris în dreptul videoclipului: „S-au căsătorit în secret, măă!'.

Logodna a avut loc în urmă cu doi ani

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt părinții a două fetițe, pe nume Victoria și Venus. Cei doi s-au logodit în urmă cu doi ani, iar momentul a fost unul extrem de emoționant.

„Pot spune despre mine că sunt un om greu de surprins. Sunt foarte atentă la detalii și reușesc cu ușurință să stric surprizele. Nu pot spune asta și despre momentul în care Cristi m-a cerut în căsătorie. N-am suspectat nimic și mă bucur că s-a întâmplat așa. Să vă gândiți că a reușit să aducă o mare parte din prietenii mei la mare pentru acest moment. A făcut el cumva și mi-a luat rochia perfectă pentru eveniment (a și inventat o poveste care m-a făcut să o și port fix atunci). A ales inelul care să se potrivească perfect fără să aibă un inel mai vechi pentru mărime. Câte emoții! Ce moment unic!

Revin la inelul perfect: nu înțeleg cum mi-a citit gândurile și a ales fix ce îmi doream. (poate au fost link-urile subtile' pe care le tot trimiteam)”, a scris Irina Deaconescu, pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton