Marina Almășan a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit fosta soție a lui Victor Socaciu: "Mi s-a fisurat..."

 Raiciu Adriana
.

Marina Almășan a ajuns de urgență la spital. După ce a avut de două ori COVID, Marina Almășan se confruntă acum cu o nouă problemă. Vedeta de televiziune a fost nevoită să ajungă pe mâna medicilor, după ce a călcat strâmb. Ce se întâmplă în aceste momente cu fosta parteneră a lui Victor Socaciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan a ajuns de urgență la spital. Marina Almășan nu traversează o perioadă prea bună. La sfârșitul lunii august, a fost nevoită să intre în concediu medical și să-și anuleze călătoria în Egipt, după ce a aflat că are Covid. Vedeta tv, care acuza dureri de cap și o stare nu prea bună de sănătate, a chemat ambulanța după ce testul rapid pe care și l-a făcut ea însăși a indicat faptul că este pozitivă.

alamsan-4alamsan-4

Acum, Marina Almășan se confruntă cu o nouă problemă și a ajuns de urgență la spital. Aceasta a povestit totul în detaliu, în cadrul unui interviu.

Citește și: Marina Almășan reacționează după ce a fost criticată pentru că i-a luat apărarea lui Buhnici:„Îmi cer iertare pentru rănile provocate involuntar'

Citește și: Marina Almășan are din nou COVID, chiar înainte de vacanță:”Am chemat ambulanța”

Citește și: Monica Tatoiu, reacție tulburătoare după ce a murit mama ei:’Nici eu nu aș vrea să mai trăiesc în lumea asta mizerabilă’

Citește și: Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai:„Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele

Marina Almășan a ajuns de urgență la spital

Ei bine, a reușit să se vindece de COVID, însă Marina Almășan a fost nevoită să ajungă, din nou, la spital. Mai exact, vedeta s-a ales cu o entorsă, iar osul glezeni s-a fisurat. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că s-a întors acasă după telefon, întrucât îl uitase când a ieșit prima oară din casă. Tot uitându-se în acesta apoi, nu a observa că este un drum denivelat și a călcat strâmb.

'În ziua în care mi-am rupt piciorul, m-am întors din drum. Chiar mă gândeam atunci, pentru că sunt oarecum superstițioasă, am o așa tensiune când îmi taie calea o pisică neagră, de exemplu, îmi zic că poate poartă ghinion.

Așa mi-am spus și atunci când m-am întors din drum, că-mi uitasem telefonul acasă.(…) Am călcat strâmb pe stradă, pe un drum denivelat, eram cu nasul în telefon, am o entorsă, dar mi s-a fisurat și osul gleznei', a declarat Marina Almășan, pentru impact.ro.

Durerea resimțită a făcut-o pe aceasta să meargă imediat la spital, dându-și seama că este vorba de ceva mai grav. Medicii au decis să-i bage, însă, piciorul în ghips, pentru o perioadă de patru săptămâni.

'Se umflase glezna, nu mai puteam merge. Patru săptămâni trebuie să stau cu piciorul în ghips', a mai spus fosta soție a lui Victor Socaciu, pentru sursa menționată anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton