Iulia Albu a purtat un magnific colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! Cum arată spectaculoasa bijuterie

 Miniosu Alexandra
.

Iulia Albu a purtat un colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! 2022. Astfel, cu siguranță, criticul de modă se numără printre vedetele de pe covorul roșu care și-au accesorizat ținutele cu cele mai scumpe bijuterii. Putem spune că lănțișorul ei a fost chiar piesa de rezistență în ceea ce privește vestimentația ei din această seară, având în vedere că diamantul a atras toate privirile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a purtat un colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! 2022. Așa cum ne-a obișnuit și până acum, fosta jurată de la Bravo, ai stil! a fost și de această dată o apariție spectaculoasă, la fastuosul eveniment de la Clubul Diplomatic din București. Ceea ce a făcut-o să strălucească, la propriu, a fost lanțul deosebit pe care l-a purtat la gât, cu care nu putea trece neobservată.

iulia-albu-24iulia-albu-24

Joi, 2 iunie 2022, Clubul Diplomatic din București a găzduit cel mai așteptat eveniment monden al anului VIVA! Party 2022: Viva la vida! Distracția a început în jurul orei 18:00, iar zeci de vedete, din toate domeniile, și-au făcut apariția, rând pe rând, pe covorul roșu. Dress code-ul de anul acesta a fost Colors in your eyes, astfel că majoritatea invitaților s-au conformat și au venit cu cele mai colorate ținute din garderobă.

Citește și: Vedete pe covorul roșu, la petrecerea VIVA! 2022.Ce ținute au purtat vedetele

Citește și: Ruby, apariție excentrică la VIVA! Party 2022.Ce rochie wow a purtat vedeta

Citește și: Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Andreea Bănică:'Mi-am dorit tare mult'

Citește și: Alex Zănoagă suferă enorm după despărțirea de Simina:”Mi se rupe sufletul când plec de lângă Dominic”

Iulia Albu a purtat un colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! 2022

Deși nu a respectat întocmai tematica de la petrecerea VIVA! 2022, Iulia Albu a uimit și de această dată prin prezența ei. Criticul de modă a îmbrăcat o rochie superbă, cu capă lungă, albă, piesă vestimentară ce-i dădea un aspect princiar. Nu doar rochia a fost spectaculoasă, ci și bijuteria pe care a purtat-o la gât. Este vorba despre un colier ce valorează nu mai puțin de 40.000 de euro.

„A venit acel moment în care trebuie să ne punem la gât această minunăție de colier. Abia aștept. Wow!

(…) Suntem pe drum către petrecerea VIVA! Tematica este culori, iar eu port alb. De ce? Rămâneți cu mine ca să aflați. Și port cea mai frumoasă bijuterie', a spus Iulia Albu la InstaStory, înainte de a ajunge la petrecerea VIVA!

Ce vedete au participat la VIVA! Party 2022

VIVA! Party 2022: Viva la vida! va rămâne, cu siguranță, unul dintre cele mai memorabile evenimente mondene ale anului. Zeci de vedete și-au făcut apariția în ținute pline de culoare, caracterizate de eleganță. Multe dintre vestimentații au fost și foarte sexy, prin care celebritățile și-au exploatat latura îndrăzneață.

Pe covorul roșu de la cea mai așteptată petrecere a anului, vedetele și-au făcut apariția mai strălucitoare și, conform desscode-ului, mai colorate ca oricând. Celebrități din toate domeniile și de toate vârstele – cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune – au răspuns invitației noastre. Pe covorul roșu au defilat celebrități precum Cristina Cioran, Cristina Mihaela Dorobanțu, Elena Gheorghe, Maria Constantin, Adela Popescu, Mihai Morar, Tavi Clonda, Romanița Iovan, Iulia Vântur, Ruby, etc.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri:

IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA și BEE HERE

Și partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound și Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton