Ruby, apariție excentrică la VIVA! Party 2022. Ce rochie wow a purtat vedeta

 Miniosu Alexandra
.

Ruby a avut o apariție excentrică la VIVA! Party 2022, una pe care, cu siguranță, fanii ei nu o vor uita prea curând. Focoasă cântăreață a atras toate privirile pe covorul roș și a încins atmosfera, așa cum știe ea mai bine. Artista a apelat la o iluzie optică în privința vestimentației, ce a făcut-o să pară că este în sânii goi. Iată cum s-a afișat vedeta la cel mai așteptat party al anului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ruby a avut o apariție cu adevărat excentrică la VIVA! Party 2022: Viva la vida! Nu doar că a respectat dress code-ul „Colors in your eyes', ci a reușit să întoarcă toate capetele prin ținuta aleasă. Artista a arătat, din nou, că nu se teme de provocări și a optat pentru o vestimentație nonconformistă. Dovadă stau imaginile din GALERIA FOTO.

ruby-1ruby-1

Astăzi, începând cu ora 18:00, la Clubul Diplomatic din București s-a dat starul celui mai așteptat eveniment monden al anului: VIVA! Party 2022: Viva la vida! Vedetele din showbiz-ul autohton, din toate domeniile, s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. Printre cele mai îndrăznețe apariții s-a numărat și cea a lui Ruby, care a atras toate privirile.

Citește și: Ruby a pozat topless în pat și și-a pus fanii pe jar.Imaginile au strâns mii de like-uri

Citește și: Ruby are probleme grave de sănătate, la Dancing on Ice:”Am dureri foarte mari…”

Citește și: Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Andreea Bănică:'Mi-am dorit tare mult'

Citește și: Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit.Primele imagini de la cununie

Ruby, apariție excentrică la VIVA! Party 2022

Ruby s-a pregătit cum se cuvine pentru petrecerea VIVA! 2022. Artista a ținut să fie o apariție de neuitat, astfel că nu s-a prezentat pe covorul roșu cu orice fel de ținută. Dacă în partea de jos, artista și-a pus silueta în valoare printr-o rochie neagră, extrem de mulată, în partea de sus, vestimentația a fost de-a dreptul incendiară. Rochia cântăreței era cu mâneci lungi, cu un print cu totul și cu totul inedit. Mai exact, datorită imprimeului, aceasta părea că este în sânii goi, dar, de fapt, era îmbrăcată.

Iar asta nu e tot! Frumoasa Ruby și-a accesorizat ținuta cu bijuterii la fel de extravagante. Nu s-a oprit doar la o simplă pereche de cercei, ci a adăugat și brățări și inele. De asemenea, aceasta a avut mai tot timpul în mână un pahar special, cu multe, multe cristale.

În ceea ce privește părul, Ruby a ales să și-l prindă. Și-a lăsat, însă, o șuviță ondulată în partea din față, ce i-a completat perfect outfit-ul. Cel mai frumos accesoriu a fost bineînțeles zâmbetul ei, care nu i-a lipsit pe buze toată seara.

VIVA! Party 2022, cel mai așteptat eveniment monden al anului

VIVA! Party 2022: Viva la vida! a fost un adevărat succes! Pe covorul roșu de la cea mai așteptată petrecere a anului, vedetele și-au făcut apariția mai strălucitoare și, conform desscode-ului, mai colorate ca oricând. Celebrități din toate domeniile și de toate vârstele – cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune – au răspuns invitației noastre. Covorul roșu a fost atracția principală, devenind un adevărat podium de fashion pentru vedete, nerăbdătoare să-și etaleze ținutele pregătite special pentru VIVA! Party.

Chiar dacă cea care a primat a fost culoarea și covorul roșu de la Clubul Diplomatic din București a semănat cu o grădină de vară, vedetele au fost în egală măsură elegante, sexy și extravagante, adoptând ținute care au atras atenția. Printre celebritățile care ne-au impresionat s-au numărat Andreea Marin și iubitul ei Adrian Brâncoveanu, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, Adela Popescu, Tavi Clonda, Elena Gheorghe, Maria Constantin, Cristina Mihaela Dorobanțu, Romanița Iovan, Mihai Morar, etc.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri:

IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA și BEE HERE

Și partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound și Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton