Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la petrecerea VIVA! 2022. E pentru prima oară după 3 ani

 Oana Pantazi
.

Iulia Vântur a fost una dintre cele mai spectaculoase prezențe de la petrecerea VIVA! 2022. Vedeta a bifat prima apariție publică la cel mai așteptat eveniment monden al anului după trei ani. În 2019, tot la petrecerea noastră, Iulia făcea declarații în premieră despre viața ei în India.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

O prezență extrem de rară în peisajul monden autohton, Iulia Vântur s-a numărat printre invitații celui mai așteptat eveniment monden al anului – petrecerea VIVA! 2022. De ani buni, vedeta locuiește în India, după ce Bollywood-ul și-a deschis porțile pentru ea, așadar pe meleaguri autohtone este o prezență extrem de rară.

Iulia-Vantur-Viva-party-2022Iulia-Vantur-Viva-party-2022

Iulia Vântur, apariție de senzație la petrecerea VIVA! 2022

Deși cu o agendă extrem de ocupată, Iulia Vântur a onorat invitația de a participa la petrecere VIVA! 2022, bifând prima apariție la evenimentul nostru după 3 ani. De la primii pași făcuți pe covorul roșu, vedeta a declanșat blițurile aparatelor foto, pentru că, realmente, părea desprinsă dintr-un film.

Îmbrăcată într-o creație superbă în nuanțe de cafeniu și auriu, outfit care îi flata silueta superbă, zâmbitoare și relaxată, Iulia a fost permanent în centrul atenției și s-a bucurat, cu siguranță, să întâlnească, după atâta vreme, persoane cunoscute din showbiz.

Iulia are familia și prietenii aici, iar în India cariera, care este una extrem de înfloritoare. Are acolo o mulțime de proiecte, atât cinematografice, cât și muzicale, iar în timp a învățat și limba noii țări de adopție atât cât să nu greșească versurile… Mai mult, recent, Iulia Vântur a avut parte de o nouă experiență – artista a susținut concerte în America, și nu oricum, ci cu sala plină.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri:

IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA și BEE HERE

Și partenerilor: RHEIN EXTRA, KINGSBURY, BRÂNCOVEANU, BYZANTIUM, KRESKOVA, ALEXANDRION, Pepsi, La Strada, Colors Experience, Music Sound și Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton