Ispita Maria de la INSULA IUBIRII, oripilată de comportamentul bărbatului pe care l-a sedus. Adrian şi-a dat arama pe faţă în cel mai urât mod!

 Dumba Gabriela
.

Situaţii din ce în ce mai inedite şi propuneri tot mai şocante la Insula Iubirii. Concurenţii sezonului actual par mai îndrăzneţi ca oricând şi fanii show-ului sunt martorii unor evenimente de-a dreptul incredibile. Luni seară, Adrian a şocat pe toată lumea cu un comportament încurajat de alcool, dar mai ales de refuzul Mariei, ispita care l-a sedus, de a intra într-o relaţie amoroasă cu el.

Adrian a căzut în plasa ispitei MariaAdrian a căzut în plasa ispitei Maria

În noaptea cu numărul şase Adrian a simțit pe pielea lui ce înseamnă să devii invizibil pentru persoana pe care o dorești, neștiind că va fi momentul în care adevăratul lui caracter va  începe să devină vizibil pentru restul țării. Bărbatul și-a exprimat uimirea la adresa personalității ieșite din comun a ispitei Maria, încercând să câștige compasiunea altora pentru felul în care aceasta îl tratează. Pentru Adrian a urmat un lung șir de provocări venite din partea ispitei Maria, menite să îi umple un pahar al toleranței care, odată vărsat, să îi dea de gol planul.

Plângându-se, din nou, timp de jumătate de oră, de felul în care este tratat de ispita Maria Ilioiu, acompaniat de alcool și de colegul care i-a apăsat butoanele rușinii, Adrian a hotărât să renunțe la masca pe care a afișat-o, până acum, în fața femeii.

Ceea ce nu bănuia Adrian este că Maria a hotărât că a venit momentul ca bărbatul să afle ce simte ea cu adevărat pentru el: „Mi se pare că mă sufoci. Ești un fals. Spui aceleași lucruri mereu, gata, am înțeles, nu le mai repeta!'

În lipsa mult râvnitei ispite, Adrian şi-a arãtat adevărata față și a dezvăluit care este motivul real al participării la Insula Iubirii, imaginea pe care crede că o dobândi: cea de bărbat exemplar. Ba chiar le-a şi împãrtãşit planul pe care îl are la întoarcerea în ţarã celor de la Purimuntra: cum femeile vor sta la coadă în Cluj ca să îl cunoască!

„Trei mii de femei ar vrea să le fac ce am făcut aici pentru Maria. În umătorii trei ani, *** 80% din tot ce prind!', s-a lăudat Adrian.

Toate acestea împreună cu un comportament care nu i-ar face cinste nimănui, plin de jigniri și manifestări grotești în fața camerelor de luat vederi.

„Nu-mi vine să cred că are un asemenea limbaj. Cred că toată lumea ar trebui să vadă cum se comportă el. Voi schimba și eu tactica', a spus ispita Maria Ilioiu.

Maria a înțeles că tocmai lipsa ei din preajma concurentului care și-a propus să joace, în fața României, rolul de îndrăgostit, îl va face pe acesta să se demaște. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton