Trupa André se reunește? Iată ce le-a dat de gol pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu!

 Oana Pantazi
.

Fetele de la trupa André au fost împreună doar patru ani, în perioada 1998-2001, dar de atunci nicio trupă autohtonă nu a ajuns la același grad de succes și notorietate. Iată însă că cele două componente, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au decis, se pare, să se reunească, de dragul vremurilor trecute. Iată detaliul care le-a dat de gol!

Dacă nu știi să fredonezi Lasă-mă, papa, la mare sau Moșule, ce tânăr ești!, cu siguranță în ultimii 20 de ani nu ai trăit în România… Iar asta pentru că trupa André atinsese la începutul anilor 2000 un nivel de notorietate imens, piesele celor două adolescente – una blondă, una brunetă – fiind difuzate pe repeat atât la radio, cât și la TV.

Din păcate, trupa s-a destrămat deși fetele erau pe val… Certuri, împăcări urmate de alte certuri, orgolii – toate acestea le-au făcut pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu să se decidă să pornească pe drumuri separate. În timp ce andreea Bălan a avut un traseu liniar și succesul nu s-a lăsat așteptat, Andreea Bălan a rămas mai low profile, fără a renunța însă la cariera muzicală.

Anii au trecut, cele două colege de trupă s-au maturizat, și-au format familii și au devenit mămici, dar, cel mai important, au îngropat securea războiului. Mai mult, Andreea Bălan este nașa de botez a micuței Sienna, fetița colegei sale de trupă… Și pentru că, de ani de zile, fanii lor tot speră la o reunire a trupei, iată că cele două artiste, se pare, le vor îndeplini acestora visul cât de curând.

Trupa André a făcut un videoclip împreună

Nu știm în ce măsură au dorit cele două artiste să țină secretul până la capăt, cert este că nu au reușit… Iar asta pentru că atât Andreea Bălan (35), cât și Andreea Antonescu (36) au postat, fiecare, pe conturile de Instagram, câteva fotografii prin care își anunță noul proiect muzical. Andreea Bălan le-a dat vestea cea bună fanilor ieri, chiar de ziua ei de naștere: „Azi, de ziua mea, filmez un nou videoclip si sunt foarte fericita că acesta va fi o mare surpriză pentru voi toți și, totodata, azi petrec la filmări împreună cu echipa mea minunată și totodată cu familia mea”.

Întâmplarea, sau nu, face că decorul luxuriant în care apar cele două este absolut identic, iar ținutele, contrastante, se potrivesc și ele perfect – una poartă un costum de baie alb, cealaltă, unul negru, accesorizate cu câte un pareo roșu și alb. În plus amândouă au postat hashtagul #newvideo #soon.

În concluzie, nu mai avem niciun dubiu că trupa André s-a reunit… Fie și pentru un singur proiect muzical. Cu siguranță, fanii vor fi în extaz!

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în 2000, când au apărut pe coperta VIVA!Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în 2000, când au apărut pe coperta VIVA!

 

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton