Ivana Trump divorțează de Rossano Rubicondi. Bărbatul îi putea fi fiu

 Pirvu Cristina
.

Ivana Trump a decis să divorțeze de cel care i-a fost alături mai mulți ani de zile. Se pare că ea și Rossano Rubicondi nu se mai înțelegeau și au hotărât să o ia pe drumuri separate. 

„Relația noastră a scăpat de sub control. Rossano petrece mult timp în Italia, iar eu petrec timpul în New York, Miami și Saint Tropez. El trebuie să muncească. Relația de la diatanță chiar nu funcționează. Am avut momente frumoase împreună și am rămas prieteni. Despărțirea a fost amiabilă', a spus Ivana Trump pentru Page Six.

Se pare că după aceasta despărțire, ea nu mai plănuiește să se căsătorească.

„Nu, nu mai vreau să mă mărit. Mi-a ajuns. Te căsătorești fiindcă îți dorești o familie. Am trei copii și am nepoți. Vreau doar să fiu liberă și să merg unde vreau, cu cine vreau. Vreau să fiu o femeie liberă', a dezvăluit Ivana Trump.

Ivana Trump e mama copiilor lui Donald Trump

Ivana Trump și Donald Trump s-au căsătorit în 1977 și au divorțat în 1992. Ei au trei copii împreună: Donald Trump Jr, Ivanka Trump și Eric Trump. Donald Trump mai are un băiat (Barron) cu actuala sa soție, Melania Trump.

Ivana Trump divorțeazăIvana Trump divorțează

Melania vrea să divorțeze de Donald Trump. Când ar putea avea loc despărțirea

Detalii neașteptate au ieșit la iveală, după ce o fostă angajată de la Casa Albă oferit presei informații destul de prețioase. Deși s-a zvonit în repetate rânduri că relația lor este pe muchie de cuțit, de data aceasta se pare că zvonurile sunt confirmate. Se pare că momentul despărțirii va fi atunci când se va termina mandatul lui Donald Trump. ‘În opinia mea, Melania numără minutele până la sfârșitul mandatului pentru a putea să divorțeze de el', a fosta angajata de la Casa Alba.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton