Ion Țiriac, din nou alături de fosta lui mare iubire, Sophie Ayad. Fiul lor a absolvit facultatea

 Oana Pantazi
.

Acum 27 de ani, Ion Țiriac și Sophie Ayad, jurnalista egipteană despre care se spune că a fost marea iubire a tenismenului, formau un cuplu. Acum, pe cei doi îi desparte distanța, însă îi leagă cei doi copii, dar și unele proiecte profesionale. Ion Țiriac și Sophie Ayad au participat recent la ceremonia de absolvire a fiului lor, Karim. Iată ce bine arată Sophie la 51 de ani!

Deși nu mai formează un cuplu de mulți ani, Ion Țiriac și jurnalista egipteană Sophie Ayad, marea iubire a tenismenului, au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună – Ioana (20) și Karim (23). La finele acestei săptămâni, fostul mare tenismen a avut încă un moriv de bucurie: fiul lui cel mic, Karim, a absolvit facultatea, cu această ocazie familia reunindu-se.

Fiul lui Ion Țiriac a absolvit o prestigioasă facultate din Statele Unite

Duminică, 16 iunie, Ion Țiriac a avut motive de mândrie – Karim, fiul său și al jurnalistei egiptene Sophie Ayad, a absolvit prestigioasa școală Deerfield Academy, din statul american Massachussetts, unde a studiat științele politice. La ceremonia de absolvire, au participat atât părinții lui Karim, cât și superba lui soră, Ioana. Tânărul îi seamănă și tatălui său, însă zâmbetul larg și luminos l-a moștenit cu siguranță de la superba lui mamă, după cum se poate vedea și în fotografii. Cât despre Sophie Ayad, la 51 de ani încă și-a păstrat mult din frumusețea care l-a fermecat pe tenismen în tinerețe.

Sophie Ayad este cu 30 de ani mai tânără decât Ion Țiriac

Despre superba jurnalistă egipteană Sophie Ayad se spune că a fost iubirea vieții lui Ion Țiriac, însă, din nefericire, relația lor nu a rezistat. Cei doi s-au cunoscut în 1994, în perioada în care tenismenul era rezident în Germania și proprietar al turneelor de tenis de la Stuttgart, Hanovra și Essen, iar jurnalista lucra pentru revista Bunte. În pofida diferenței de vârstă de aproape 30 de ani, cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, iar în urma poveștii lor de iubire au rezultat doi copii – Karim și Ioana.

 

Deși nu mai formează de ani de zile un cuplu, cei doi au rămas în relații bune – Sophie a fost, alături de copiii ei, la aniversarea a 80 de ani ai tenismenului – și, conform paginii de Facebook a jurnalistei, au proiecte profesionale comune.

'Au trecut doi ani, dar sunt încă extrem de mândră de ceea ce am realizat împreună. Multe nopți nedormite și de muncă susținută, din care a rezultat unul din cele mai uimitoare proiecte în care am fost implicată, alături de echipa mea favorită din toate timpurile. Sunt extrem de fericită că încă ținem legătura', scria Sophie pe contul ei de socializare. După părerea noastră, cel mai reușit proiect comun al lor sunt… Karim și Ioana.

Sophie Ayad și Ion Țiriac.Sophie Ayad și Ion Țiriac.

Foto: Hepta, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton