Legendarul regizor Franco Zeffirelli a încetat din viață. Incredibil cum a fost salvat de la moarte în al Doilea Război Mondial!

 Oana Popoiag
.
Franco Zeffirelli regizorFranco Zeffirelli regizor

Marele regizor Franco Zeffirelli a încetat din viață la 96 de ani, după o viață ca-n filme, lăsând în urmă pelicule de referință ca 'Romeo și Julieta„ sau 'Iisus din Nazareth'. A lucrat cu cele mai mari dive ale lumii și a dus o viață lungă, deși a fost la un pas de execuție în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, dar salvat în ultima clipă printr-o minune.

Legendarul regizor Franco Zeffirelli a încetat din viață la 96 de ani, după o lungă suferință, la casa lui din Roma. 'S-a stins în linişte după o boală lungă care s-a agravat în ultimele luni, au anunțat apropiații cineastului care a dus o viață la fel de spectaculoasă precum filmele regizate de el.

Un regizor cu care toți marii actori își doreau să lucreze, Zeffirelli a fost unul din preferații marilor dive, Elizabeth Taylor fiind una dintre acestea. Alături de Richard Burton, ea a jucat în unul din primele filme ale regizorului, 'The Taming of the Shrew'. De asemenea, Franco a regizat 'Romeo și Julieta' (1968), film de referință până în zilele noastre, cu Leonard Whiting and Olivia Hussey. 'Iisus din Nazareth' (1977) e o altă capodoperă a sa, fiind poate cea mai cunoscută ecranizare biblică, avându-l în rolul principal pe Robert Powell, considerat și azi actorul ce l-a portretizat cel mai bine pe Iisus Hristos.â

Cum a fost salvat de la moarte Franco Zeffirelli în tinerețe. Mai ceva ca-n telenovele!

Franco Zeffirelli a trăit aproape 100 de ani, lucru cu atât mai spectaculos cu cât regizorul era cât pe ce să moară în al Doilea Război Mondial, capturat de fasciști. Urma să moară de tânăr, dar așa cum se întâmplă numai și numai în telenovele, cel ce l-a interogat și urma să-l trimită la execuție s-a dovedit a fi un frate vitreg neștiut. Acesta a aranjat ca Zeffirelli să scape de pedeapsa cu moartea.

Foto: Hepta

Citește și:

Sylvester Stallone trăieşte o suferinţă imensă. Viata lui Rambo, plină de drame: un copil i-a murit, altul are autism / Ce se întâmplă cu ceilalţi 3 copii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton