Alexandru Papadopol, gest impresionant pentru fiica lui, după despărțirea de Ioana Ginghină. Ce se întâmplă cu vila în care locuiesc

 Stamen Diana
.

Săptămâna aceasta, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină vor semna actele de divorț la notar. Cei doi locuiau alături de fiica lor într-o vilă de 200.000 de euro. Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au pus punct unei căsnicii care dura de aproape 12 ani.

Vestea că Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină nu mai sunt împreună a fost una total neașteptată pentru toată lumea. Cei doi au decis să se despartă, iar cel care a cerut divorțul este chiar actorul. Deși se zvonea că Alexandru Papadopol nu se mai interesează de fetița lui, actorul a făcut un gest impresionant pentru Ruxi.

„Alexandru și Ioana trebuie să se pună de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor și asupra împărțirii bunurilor etc. S-ar putea să se vadă zilele astea, ca să discute despre pretențiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile să se tranșeze în fața notarului. Papi se gândește să îi lase Ruxandrei partea lui din vilă, pentru ca Ioana și fetița să poată locui în continuare acolo. Din câte știu, custodia va fi comună, oricum el își dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa și se bazează și pe ajutorul bunicilor, adică al părinților lui. Rămâne de văzut cum se vor înțelege în privința divorțului, dar important e că amândoi se gândesc la binele copilului', au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul lui Papadopol.

Se pare că actorul vrea să-i dea fiicei lui partea sa din vila de lux. Alexandru Papadopol încearcă să reia legătura cu Ruxi și să-și mai petreacă timp alături de ea, atunci când se poate.

FOTO: Facebook

Ioana Ginghina si Alexandru PapadopolIoana Ginghina si Alexandru Papadopol

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton