Andra, schimbare radicală de look. Ce și-a făcut soția lui Cătălin Măruță la păr

 Stamen Diana
.

Andra este plină de surprize nu doar când vine vorba de cariera sa muzicală. Soția lui Cătălin Măruță și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Vedeta arată extraordinar de bine, iar noul look o prinde de minune. 

Andra este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România. Recent, vedeta se pregătește să lanseze o nouă melodie, iar pentru noul videoclip Andra a apelat la o schimbare de look. Soția lui Cătălin Măruță și-a pus extensii și a îmbrăcat o rochie scurtă și înflorată.

'Pentru mine vara e latino sau nu e deloc! Urmează o noua surpriză pentru voi! Lucrez de mult timp la ea și abia aștept să vedeți despre ce e vorba!', a scris artista pe una dintre rețelele de socializare.

Andra, adevărul despre operațiile estetice

Și am mai remarcat ceva: ești, efectiv, neschimbată. Cum de ai reușit să stai departe de tot ceea ce înseamnă chirurgie estetică, schimbări radicale de look, intervenții non-chirurgicale etc?

Păi, cum ai spus și tu, am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic.

FOTO: Facebook

AndraAndra

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton