INSULA IUBIRII, sezon 5.  Ce s-a întâmplat cu concurenții din sezonul trecut

 Dumba Gabriela
.

Sezonul 4 al reality show-ului INSULA IUBIRII a fost, fără îndoială, unul de pomină. Poveşti de dragoste cu început ca-n basme s-au sfârşit aşa cum nu bănuia nimeni. Ispitele au destrămat cupluri care se pretentau drept invincibile, iar cei care au ajuns în Thailanda în pragul nunţii au plecat spre România de mână cu ispitele. Memorabile sunt Hannelore şi Mirela, concurentele sezonului trecut, care au generat mii de reacţii în spaţiul public, iar Gojman, fostul iubit al Mirelei va fi văzut şi în acest sezon, în rol de ispită.

Andreea şi Gabriel, concurenţi în Insula Iubirii 4Andreea şi Gabriel, concurenţi în Insula Iubirii 4

Hannelore Ulrich şi Bogdan Ionescu, din Timişoara, au venit la Insula Iubirii în sezonul 4 ca să-și pună la încercare o relație de mai bine de șase ani. Cei doi au mers în Thailanda cu nunta deja programată.  Pe Insulă s-a văzut foarte bine că relația lor nu a trecut testul fidelității, Hannelore fiind îndrăgostită de ispita Andi, iar mulți s-au întrebat de ce nu au anulat nunta. Bogdan a declarat că vrut să mai dea o șansă relației, însă a fost degeaba. Ulterior, cei doi au divorțat.

„Am făcut nunta pentru a salva relaţia, pentru a da o şansă relaţiei. S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat. Andi nu este motivul divorţului nostru. Nu a fost o nuntă pentru bani, balanţa a fost pe negativ. A fost o nuntă ok. Îi mulţumesc lui Andi că m-a făcut să văd anumite lucruri. Sunt fericit şi liniştit. Nu m-ar deranja să-i văd împreună pe Andi şi pe Hannelore. Cea mai mare problemă în relaţie cred că a fost neîncrederea', a spus Bogdan.

Mirela Baniaş şi Ionuţ Gojman  s-au cunoscut pe o reţea de socializare și au venit la Insula Iubirii cu speranțe mari, însă nici relația lor nu a trecut testul. Cei doi s-au despărțit, iar Ionuț a acceptat rolul de inspită în sezonul 5 Insula Iubirii. Mirela și-a găsit dragostea, însă nu la Insula Iubirii. Ea este acum logodită cu un om de afaceri și, împreună, așteaptă un copil.

Cătălina Dimache şi Răzvan Manea a fost un alt cuplu născut pe rețelele de socializare.  Cati, care a fost căsătorită şi are un copil cu fostul soţ, a declarat de la început că îi acceptă infidelitățile iubitului ei Răzvan, care, al rândul lui, s-a declarat un tip agresiv și deloc fidel.

Ambii au căzut în ispită, iar la întâlnirea finală s-au certat și și-au reproșat lucruri pe care le-au făcut cu ispitele pe parcursul săptămânilor petrecute în Thailanda. La final, Răzvan și Cati au anunţat că nu mai formează un cuplu. Ea a mărturisit atunci că nu mai poate accepta testele şi comportamentul lui Răzvan, iar el a spus că nu poate să treacă cu vederea faptul că iubita lui s-ar fi îndrăgostit de ispita George.

Marinela Mavrodin şi Iulian Chiru au pășit pe Insula Iubirii după o relație de doi ani care fusese deja greu pusă la încercare. Chiar după ce a fost cerută în căsătorie, Marinela îl părăsise pe Iulian pentru un alt bărbat. Ulterior, cei doi s-au împăcat și au decis să-ți testeze relația la Insula Iubirii, însă nu a avut succes nici de această dată. Marinela a căzut imediat în mrejele ispitei George, iar Iulian, profund dezamăgit, a închegat o frumoasă relație de prietenie cu ispita Irina.

Gabi și Andreea, unul dintre cele mai controversate cupluri din sezonul 4 Insula Iubirii, și-au adus acuze grave în timpul în care au fost separați în cele două resort-uri, în cadrul testimonialelor. Astfel, cei doi ai plecat despărțiți de pe insulă, însă, ulterior, se pare că Gabi a fost cel care a contactat-o pe Andreea pentru a-și cere scuze pentru comportamentul său din emisiune. Cei doi s-au împăcat după întoarcerea acasă, dar nici de data aceasta relația lor nu a rezistat și au decis să pună capăt definitiv: 'Andreea nu este cea mai potrivită persoană pentru mine', a fost concluzia lui Gabi.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton