Felix Baumgartner a împlinit 50 de ani. Cum și-a sărbătorit Mihaela Rădulescu iubitul

 Oana Pantazi
.

După programul infernal de la Ferma, Mihaela Rădulescu s-a relaxat în sfârșit în acest weekend, dedicându-le timpul ei celor dragi. Și cum, în acest weekend, Felix Baumgartner a împlinit 50 de ani, vedeta l-a sărbătorit cu fast, într-un club din Saint Tropez, alături de prietenii lor.


Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează unul dintre cele mai frumoase și mai trainice cupluri din showbiz și poate tocmai de aceea, după cum a declarat vedeta într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, nu au gânduri de căsătorie. Le e bine așa și nu își doresc să strice echilibrul relației în niciun fel… Asta nu înseamnă însă că nu-și petrec tot timpul liber și sărbătorile împreună, ca o adevărată familie.

Mihaela și Felix s-au distrat în Club 55

În acest weekend, a fost o dublă sărbătoare – Felix Baumgartner a împlinit 50 de ani, sâmbătă, iar duminică a fost Paștele Catolic, așadar cei doi îndrăgostiți au profitat de moment pentru a-și aduce prietenii aproape. Anul acesta, Mihaela și Felix au sărbătorit Paștele Catolic, dar și schimbarea prefixului jumper-ului austriac în Franța, la Saint Tropez, în celebrul Club 55. Ulterior, Felix a postat pe contul său de Instagram fotografii de la petrecere și un comentariu prin care își exprimă recunoștința: „Acel moment în care realizezi că ești suficient de norocos să trăiești 50 de ani pe această planetă și toate visurile tale să devină realitate”. Dacă seara, în club, Mihaela a purtat o ținută elegantă, neagră, în dimineața Paștelui vedeta a ales o ținută identică celor purtate la Ferma – jeanși, curea cu cataramă lată și pălărie, ea și Felix împărțind cu dărnicie un ou uriaș de ciocolată.

În luna august, când Mihaela va împlini și ea 50 de ani, este rândul lui Felix să-și surprindă iubite.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton