Inna și Deliric, prima poză împreună. Noul iubit al cântăreței a dat lovitura și în afaceri, nu doar în dragoste: ”Am ajuns la un milion de euro”

 Dumba Gabriela
.

Inna a confirmat că se află într-o relație cu Deliric, însă momentan păstrează discreția pe rețelele de socializare. Și, în timp ce cei 2.8 milioane de fani ai săi de pe Instagram așteaptă o fotografie cu ei împreună, rapperul a fost ceva mai generos cu pozele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De mai mult timp existau zvonuri că Inna și Deliric formează un cuplu, însă abia acum au decis să confirme. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!', a spus cântăreața pentru Elle.

Aflați acum în vacanță în Portugalia, fiecare dintre ei postează fotografii pe contul propriu de socializare, deocamdată singuri, însă Inna a recunoscut pentru fanii săi că Deliric i-a făcut pozele de pe plajă și l-a etichetat în fotografiile ei. La una dintre fotografii, cântăreața a scris: „Sunt fericită!”.

Pe de altă parte, Deliric a mai postat, de-a lungul timpului, fotografii în care apărea o brunetă, pozată întotdeauna de la spate, însă fanii abia acum fac legătură că respectiva era Inna.

Pe lângă cariera în rap, Deliric deține și brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă. În plus, artistul este și antreprenor, după ce business-ul său a crescut de la 3 tricouri vândute în 2011 la 300 de produse și o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro. Deliric (Răzvan Eremia), a povestit, în cadrul Zilelor Biz, cum a reușit să facă primii pași în antreprenoriat.

inna-deliricinna-deliric

Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri. Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze…

Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro' a spus Deliric, potrivit revistabiz.ro.

Eu am mereu o abordare precaută și încerc să-i sperii, ca să înțeleagă în ce se bagă, pentru că uneori nu ești făcut pentru asta. Am făcut Finanțe – Bănci la ASE și știu să fac rapid un calcul de profitabilitate', a mai spus Deliric.

Trebuie să te arunci cu capul înainte, să te lași dus de val. În cel mai rău caz e un eșec și trebuie să te înveți cu el' a încheiat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton