Tavi Colen, deranjat de soția lui Alin Oprea! Larisa, motivul destrămării trupei Talisman: ”L-am rugat să nu mai vină cu ea”

 Stamen Diana
.

De la o prietenie la cataramă s-a ajuns la un mare scandal. Tavi Colen și Alin Oprea au făcut parte din aceeași trupă, dar au ajuns la cuțite, iar motivul ar fi chiar Larisa Oprea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La mai bine de 15 ani de când trupa Talisman s-a destrămat, Alin Oprea și Tavi Colen tot nu au îngropat securerea războiului. Motivul destrămării formației ar fi chiar Larisa, soția lui Alin Oprea, cea cu care acum se află în plin proces de divorț.

La vremea respectivă, Tavi Colen a decis să rupă tăcerea și a vorbit fără menajamente despre soția colegului său de trupă. Artistul a fost foarte deranjat de atitutinea Larisei Oprea, motivul pentru care trupa Talisman s-a destrămat.

„Aveam momente când Larisa îmi spunea cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. L-am rugat să nu mai vina cu soția la concerte, nu că nu mi-ar fi plăcut fața ei, ci pentru felul în care se comporta față de mine și dădea indicații. Putea să vină în sală, dar nu în culise.”, a spus Tavi Colen la ruptura trupei Talisman.

Citește și: Divorțul momentului: Alin Oprea și Larisa au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. S-au îndrăgostit la prima vedere, la un concert, iar după câteva luni s-au căsătorit

Larisa și Alin Oprea s-au despărțit după 22 de ani de căsnicie

După un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea și Larisa au ajuns la divorț. Motivul este infidelitatea artistului, care s-a îndrăgostit nebunește de soția unui afacerist din Cluj. Artistul și-a dezagămit complet toată familia, iar aceștia au decis să-l excludă din viețile lor.

Fostul membru al trupei Talismen și-a schimbat complet comportamentul în ultima perioadă, în rău. Copiii artistului au observat acest lucru și mai ales aceștia au fost deranjați de modul în care tatăl lor se comporta cu mama lor.

Citește și: Larisa și Alin Oprea, căsnicie cu probleme. Declarații șocante ale apropiaților: „El are probleme mari cu alcoolul şi bea până nu mai ştia de el. După astfel de beţii, ajungeau la spital”

Tavi-Colen-și-Alin-OpreaTavi-Colen-și-Alin-Oprea

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton