Adriana Bahmuțeanu și-a revăzut copiii după 6 luni. Instanța a stabilit domiciliul băieților la Silviu Prigoană: ”Nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului”

 Stamen Diana
.

Adriana Bahmuțeanu și-a revăzut copiii, după șase luni, iar întâlnirea a fost una emoționantă. Vedeta se bucură, în sfârșit, că își poate strânge cei doi băieți în brațe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Judecătoria Sectorului 5 a stabilit domiciliul celor doi băieţi, Eduard, în vârstă de 8 ani, şi Maximus, în vârstă de 10 ani, la Silviu Prigoană, iar cu Adriana Bahmuțeanu să îşi petreacă două weekend-uri din lună.

Vedeta nu și-a mai văzut cei doi copii de șase luni, iar acum s-au reîntâlnit pentru prima oară. Revedea a fost una emoționantă, iar Adriana a așteptat cu sufletul la gură momentul în care poate fi alături de Eduard și Maximus. Cei doi băieți au stat până acum în vila de lux a tatălui lor, acolo unde au fost izolați de teama noului coronavirus.

Am avut emoţii mari. Până acum i-am auzit la telefon şi i-am văzut pe videocall. Ne-am îmbrăţişat, ne-am pupat, le-am pregătit mâncărurile lor preferate. A fost bine, a fost cel mai aşteptat weekend şi mi-am dat seama cât este de greu fără ei. Acum ne pregătim de şcoală, poate mergem pe undeva într-o mică vacanţă. Încă nu am stabilit ceva, am preferat să mă bucur de ei, decât să îmi fac planuri', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!.

Deși îi este greu fără ei, vedeta este mulțumită că Eduard și Maximus au toate condițiile în casa tatălui lor și nu le lipsește absolut nimic. Până acum, cei doi băieți au stat izolați în vila lui Silviu Prigoană, iar Adriana Bahmuțeanu nu i-a putut vedea, însă fosta prezentatoare TV a înțeles situația și că așa este mai bine pentru băieții ei.

'I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Oricum, a trecut ce era mai greu şi sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat', a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Adriana Bahmuțeanu și-a revăzut copiii și le-a pregătit multe bunătăți pentru a-i răsfăța pe micuți. Vedeta este fericită că își poate petrece timp alături de Eduard și Maximus.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire dureroasă. Vedetei i-a murit un copil la 3 săptămâni după naștere! „Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și…”

Adriana-Bahmuțeanu-și-a-revăzut-băiețiiAdriana-Bahmuțeanu-și-a-revăzut-băieții

Adriana Bahmuțeanu și-a despus candidatura la primărie

Adriana Bahmuțeanu și-a depus marți candidatura la funcția de primar al sectorului 1. Vedeta și-a oficializat înscrierea în cursa electorală la alegerile locale ce vor avea loc în această toamnă. Adriana Bahmuțeanu a intrat în politică și va candida la Primăria Sectorului 1 cu susținerea Partidului Ecologist Român.

Intrarea în politică a Adrianei Bahmuțeanu șochează pe mulți, dar puțini știu că acesta este un vis mai vechi al fostei prezentatoare.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikos Papadapoulos. Este extrem de gelos: 'A venit o fană și l-a pupat pe gură'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton