Jude Law a ajuns de nerecunoscut! Incredibil cum s-a transformat unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood

 Cica Cristina
.

Jude Law, unul dintre cei mai titrați actori de la Hollywood, este cu greu de recunoscut acum! După o lungă perioadă de carantină, actorul și-a făcut o apariție de-a dreptul surprinzătoare pe străzile din Londra!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jude Law nu mai arată ca odinioară! Actorul îngrjit care făcea furori la Hollywood și care era considerat unul dintre cei mai sexy bărbați a ajuns de nerecunoscut. Carantina nu prea i-a priit și pare că l-a schimbat extrem de mult.

Îmbrăcat sport, cu o barbă neîngrijită și netuns, Jude Law a putut trece cu ușurință neobservat pe străzile Londrei. Dar nu a scăpat și de obiectivul camerei paparazzilor vigilenți.

Citește și: Gabi Bădălău joacă la două capete, după ce s-a despărțit de Claudia Pătrășcanu.A mers cu Daniela Crudu în vacanță, dar a mai făcut o cucerire!

A fost surprins când a ieșit la alergat, semn că ar vrea să revină la forma inițială și depune toate eforturile în acest sens. După atâtea sacrificii făcute în numele carierei, cel mai probabil în câteva luni își va recăpata look-ul de altă dată, întrucât cel actual cu siguranță îl îmbătrânește prea tare.

Jude Law s-a căsătorit anul trecut cu iubita mai tânără cu 14 ani

Jude Law, în vârstă de 47 de ani, este căsătorit cu Phillipa Coan, cu 14 ani mai tânără, de profesie psiholog. Cei doi au început o relație în urmă cu cinci ani, iar anul trecut și-au unit destinele la Old Marylebone Town Hall, în Londra.

Anterior, britanicul a mai fost căsătorit timp de 6 ani cu designerul și actrița Sadie Frost și cei doi au împreună trei copii: Rafferty, în vârstă de 23 de ani, Iris de 19 și Rudy, de 17 ani.

În egală măsură, actorul mai are încă două fiice, din relații anterioare. Cu modelul Samantha Burke are o fetiță de 10 ani, care a primit numele Sophia, iar cu artista Catherine Harding o are pe Ada, de 5 ani.

„Captain Marvel” European gala film premiere„Captain Marvel” European gala film premiere

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton