Simona Halep a mai avut două relații serioase, înainte de Toni Iuruc. Bunica ei era convinsă că se va mărita cu fiul lui Teia Sponte

 Cica Cristina
.

Simona Halep nu a avut mulți iubiți înainte de Toni Iuruc: este discretă, reușind să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, concentrându-se în mare parte pe carieră. Totuși, s-au scurs informații cu privire la câteva relații. Iată cine ar fi fost bărbații din viața sportivei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lista iubiților Simonei Halep înainte de Toni Iuruc este una destul de scurtă.

Tenisul i-a ocupat mare parte din timp și nu a acordat prea multă atenție vieții amoroase. Totuși, sportiva ar fi avut două relații. La un moment dat, s-a speculat că s-ar fi iubit cu Andrei Mlendea, care i-ar fi fost și antrenor, pe când avea 18 ani, iar relația a fost ținută ascunsă până în 2013. Cei doi și-au spus adio și în prezent sportivul este căsătorit și are doi copii.

Citește și: Cum reacționează Anca Dumitra din serialul Las Fierbinți când este strigată pe stradă Gianina:„Cel mai important este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț'/ EXCLUSIV

Simona Halep ar fi avut o relație și cu fiul milionarului Teia Sponte şi prietenului lui Gigi Becali: Costa Sponte. Chiar bunica sa a fost cea care a vorbit despre relația lor, dezvăluind chiar că sunt pe punctul de a face pasul cel mare:

„Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”, a men’ionat bunica Simonei.

Citește și: Cum și-a cunoscut Roxana Vancea soțul și cum au decurs primele întâlniri:„Am mers la cel mai prost film'. Când și unde va avea loc nunta

Mai departe, Simona s-a concentrat pe carieră, relația detrămându-se. Fostul iubit al Simonei Halep s-a căsătorit anul trecut cu o studentă de 20 de ani, originară tot din Constanța, potrivit spynews.ro.

Simona Halep se iubește în prezent cu Toni Iuruc

Lista iubiților Simonei Halep se încheie în prezent cu Toni Iuruc, omul de afaceri în vârstă de 41 de ani la brațul căreia sportiva noastră s-a afișat destul de des. Se pare că diferența de vârstă nu este deloc un impediment: au o relație liniștită și se bucură de micile plăceri ale vieții împreună.

Dacă în urmă cu ceva timp, Simona Halep susținea că la 30 de ani ar dori să devină mamă și să-și întemeieze o familie, pe măsură ce se apropie vârsta, planurile sale se schimbă. Vedeta nu este încă pregătită să se retragă din tenis.

Citește și: Gabi Bădălău joacă la două capete, după ce s-a despărțit de Claudia Pătrășcanu.A mers cu Daniela Crudu în vacanță, dar a mai făcut o cucerire!

„La 30 de ani mă gândeam să am un copil. Dar, știți, sunt foarte tânără și nu pot renunța acum la tenis. Vreau să joc cât de mult pot. Dacă voi observa că sunt obosită, atunci mă voi retrage”, a spus ea.

Simona-HalepSimona-Halep

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton