Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga: "A fost mereu un tată perfect!"

 Dumba Gabriela
.

Odată cu divorțul, fanii cuplului Raluca și Walter Zenga și-au împărțit taberele, iar cei care au rămas de partea ei au aruncat cu noroi în el. La câteva luni după ce au decis să meargă pe drumuri separate, Raluca îi ia apărarea fostului soț și clarifică pentru toată lumea că este un tată perfect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii 'Live Non è la DUrs', de la televiziunea Mediaset 5, s-a discutat despre rolul de tată al lui Walter Zenga, iar implicat direct în discuție a fost fiul antrenorului, Andrea. Acesta l-a acuzat pe tatăl său că nu este un tată bun, iar Raluca a solicitat dreptul de a intra în direct pentru a-i lua apărarea fostului soț.

Raluca-Zenga1Raluca-Zenga1

'Eu aş vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… dar nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau că ar fi un tată rece, distant, care nu are grijă de copii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum… Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect. Foarte prezent şi atent.

Uneori chiar şi prea mult, vrea mereu să zică şi să îşi dea cu părerea în viaţa lor. Cât despre Nicolo şi Andrea, îmi aduc aminte de câte ori i-a invitat. Îmi aduc aminte când nu aveam copii, că au venit aici, într-un oraş din Emiratele Arabe, care nu e Dubai, nu e aşa Glam, şi atunci am ieşit cu ei să vadă şi altceva. Nu am avut experienţa de mamă atunci, dar am încercat şi cred ca ne-am şi distrat'a spus Raluca Zenga la Mediaset 5.

Citeste si:

Decizia luată de Raluca și Walter Zenga pentru a-și salva căsnicia: „După 17 ani împreună nu e ca în prima zi, dar…'

Raluca Zenga, prima reacție după ce soțul ei a anunțat că divorțează: „Sunt pregătită să…'

Ce avere au de împărțit Raluca și Walter Zenga, după o căsnicie de 15 ani. E unul dintre cele mai scumpe divorțuri din România!

„Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!”

În urmă cu câteva luni, Raluca recunoștea pentru VIVA! că a avut probleme cu gelozia extremă, iar Walter a trebuit să dea dovadă de multă răbdare pentru a rezista crizelor ei în cei 17 ani împreună.

„Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!

Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!', ne declara Raluca încă Zenga, pe atunci.

'Walter mi-a iertat multe!'

În interviul pentru VIVA!, Raluca Zenga recunoștea că bărbatul alături de care a stat 17 ani, dintre care 15 de căsnicie, a dat dovadă de multă înțelepciune și a aplanat multe conflicte dintre ei.

„El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea.', ne spunea Raluca Zenga în toamnă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton