Olivia Addams, confesiuni după ce a fost victima byllying-ului: "Am fost mereu copilul ăla care stătea în prima bancă, nu prea era cool"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Olivia Addams este o artistă care doboară deja topurile muzicale și mulți se regăsesc în mesajele pieselor sale. Cântăreața ne-a spus, într-un interviu, aproape tot despre ea: cum a suferit în adolescență din cauza bullying-ului, dacă a fost dezamăgită în dragoste, de unde îi vin ideile de conținut pentru Tik Tok și la ce intervenție a apelat până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Olivia, ești o artistă completă, care a avut o evoluție rapidă. În peste trei ani de carieră ai compus piese pentru nume mari, precum Antonia, Lidia Buble. Ce te motivează cel mai tare?

La început, m-au motivat oamenii care mi-au spus că nu pot să fac acel lucru. Deși mă consuma foarte tare, mă ambiționa în același timp. În generală, liceu, facultate, chiar și la muncă, am avut parte de mulți oameni care nu au crezut în mine și au râs când mi-au auzit visurile. A fost unul dintre lucrurile care m-au motivat. Acum cel mai tare mă motivează copilașii când îmi spun că sfaturile mele i-au ajutat, că i-am învățat să fie mai buni, să nu mai arunce cu hate, să creadă în ei și în visurile lor mai mult decât oricine altcineva.

Olivia-Addams-4Olivia-Addams-4

Olivia Addams: „Sunt un om cu suflet de copil'

Oamenii știu puține detalii despre tine și își doresc să te cunoască. Cine este, de fapt, Olivia Addams?

Sincer, comunitatea mea mă cunoaște mai bine decât prietenii mei din copilărie. Am fost extrem de sinceră și deschisă și mi-am povestit întreaga viață sub forma unor storytime-uri amuzante. Sunt un om cu suflet de copil, care se bucură și e recunoscător pentru sănătate, familie și că are șansa să facă ce îi bucură sufletul zi de zi.

Cum a fost copilăria ta și ce momente te-au marcat cel mai tare?

Am avut o copilărie extraordinară, am fost un copil foarte norocos. Am făcut parte din corul Allegretto mai bine de zece ani. Împreună cu ei am vizitat lumea, am cântat în cele mai interesante sau ciudate locuri, mi-am făcut prieteni, am plâns, am râs, am învățat să fiu responsabilă, am învățat ce înseamnă să ai grijă și de alți oameni. Profesorii de la corul Allegretto, doamna Adriana Codreanu și domnul Radu Chiriță, mi-au fost ca și a doua pereche de părinți și o să le fiu recunoscătoare mereu.

Olivia Addams, victima bullying-ului

Dar adolescența? Știm că ai fost victima bullying-ului… povestește-ne puțin despre ce ți s-a întâmplat.

Adolescența nu mi-a fost așa frumoasă. Am fost mereu copilul ăla care stătea în prima bancă, nu prea era cool, nu stătea în pauze în spate la țigară. Eram mai mică cu un an sau doi decât toată lumea din clasă, nu mă machiam, nu veneam îmbrăcată la școală ca și când era Milan Fashion Week și așa mai departe. N-am știut să mă fac plăcuta în felul ăla, eu îmi vedeam de școală. Am suferit din cauza asta, am încercat să mă integrez, până mi-am dat seama că mă pierd pe mine încet-încet, încercând să fiu ca alții.

Ai spus la un moment dat că la 16 ani ți-ai luat viața în piept și ai plecat în Germania pentru un an. Ai mai repeta experiența? Ce regrete ai?

A fost cea mai frumoasă, dar și cea mai grea experiență. Nu regret nimic și sunt foarte recunoscătoare pentru ea, mi-a oferit o viziune diferită asupra vieții, m-am întors un om schimbat. Aș repeta-o și am recomandat-o cu fiecare ocazie oamenilor din jurul meu, e bine să aibă parte de o astfel de experiență.

Olivia Addams: „Muzica a fost întotdeauna un refugiu pentru mine'

Te-a întărit tot ceea ce ai trăit în adolescență? Te-a ajutat muzica să treci peste fantomele trecutului'?

Muzica a fost întotdeauna un refugiu pentru mine. Chiar și când nu scriam piese, dacă aveam o stare mai puțin bună, îmi puneam muzică și-mi schimbam mood-ul instant.

Piesele tale au mesaje puternice. Funcționează asta ca o terapie, pentru tine?

Da! Mereu când am scris o piesă, am simțit cum dau afară din mine toată starea respectivă și apoi o simt ca pe un capitol încheiat din viața mea. Este un sentiment superb, iar dacă oamenii rezonează cu asta, nu pot decât să mă bucur.

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:„Cred în dragoste, cred în căsnicie' / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă'

Citește și: Prințesa Eugenie a născut un băiețel.Regina Elisabeta a II-a are acum 9 strănepoți

Citește și: Ce se întâmplă în prima ediție Imperiul Leilor, de azi. Unul dintre investitori, în lacrimi:„Mi-a stârnit amintiri grele'

Olivia Addams: „Nu am un iubit în acest moment'

Cânți și despre iubire, iar piesa ta Im lost' este de-a dreptul emoționantă. Ai suferit din dragoste?

Cred că orice om are la un moment dat o dezamăgire și își pune zeci de întrebări de genul dar de ce așa și nu altfel?'. Însă cu puțină încredere în noi și în Univers, putem înțelege că totul se întâmplă cu un scop și se întâmplă pentru noi, nu împotriva noastră.

Ai un iubit la momentul actual? Cum arată bărbatul ideal în viziunea ta?

Nu am un iubit în acest moment. Partenerul ideal? Nu am o lista care să includă calitățile pe care le caut la un om și nici nu urmăresc asta. Cred că, if we vibe, we vibe, energy doesnt lie.

Olivia Addams: „Social Media este ca o joacă pentru mine'

Am observat că, în afară de cântat, îți petreci destul de mult timp pe Tik Tok, unde ești un adevărat fenomen. Clipurile tale sunt extrem de apreciate, cu sute de mii de vizualizări. De unde îți vin ideile de conținut?

Social Media este ca o joacă pentru mine, mereu a fost. Îmi place foarte mult să împart cu oamenii ce fac, cum mă simt, să îi fac să râdă sau măcar să le pun un zâmbet pe față. Nu îmi place să mă chinui, prefer să fie totul natural. Dacă am o zi în care nu am nicio idee, postez ceva din drafturi, nu forțez nimic.

Ai o comunitate mare de fani, comunitatea unicornilor', și probabil ai mai primit întrebarea… dar de ce ai ales unicornii? De ce un animal fantastic' și nu unul real, de exemplu?

Nu eu am pus numele comunității, a venit natural. 🙂 Postasem în social media o poză într-o seară, în care eram îmbrăcată într-o pijama cu unicorni. De aici s-a declanșat nebunia, au apărut multe comentarii cu unicornii Oliviei' și așa a rămas. 🙂 Cât despre fantastic' în locul realului', mereu mi-a plăcut tot ce înseamnă magie și am încercat să mă apropii cât mai tare de ea.

Ce intervenție estetică are Olivia Addams

Atragi atenția imediat! Nu am putut să nu remarc look-ul fascinant și faptul că strălucești în lumina reflectoarelor. Spune-ne dacă ai apelat până acum la vreo intervenție estetică. De ce ai făcut această alegere?

Mulțumesc frumos! Look-ul meu se numește: Ill wear whatever makes me feel good'. 🙂 Singura intervenție estetică pe care o am este la nas. Am avut o deviație de sept foarte urâtă, care îmi bloca constant nara stângă și nu puteam să trag cât aer aveam nevoie. Este deranjat pentru oricine, însă cu atât mai mult pentru cineva care cântă. Forma a rămas aceeași, nu am vrut un nas de păpușică, am vrut doar să pot respira bine. Nu m-am ascuns cu acest lucru, vorbesc oricând deschis despre asta, a fost o intervenție necesară. În curând o să postez și un vlog cu experiența mea, cu toate informațiile și câte un update de la lună la lună.

La final mai spune-ne câteva lucruri despre tine, care nu se știu. Ca să te cunoaștem mai bine!

Sunt foarte, foarte, foarte romantică, deși nu recunosc. (zâmbește)

Im a dog person, deși iubesc foarte mult toate animăluțele. Sunt o fire încăpățânată, perseverentă și-mi plac tare mult provocările.

Sursa foto: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton