Tatăl lui Jador, adevărul despre cearta dintre fiul lui și Culiță Sterp: "Sunt lucruri care pot distruge familia cuiva"

 Cica Cristina
.

Scandalul momentului la Survivor este cearta dintre Jador și Culiță Sterp. După cele întâmplate, tatăl și sora lui Jador au ținut să intervină și au făcut câteva declarații pe marginea acestui subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Invitați la Teo Show, tatăl și sora lui Jador au rupt tăcerea și au vorbit despre conflictul deschis dintre Faimos și prietenul lui Culiță Sterp. Declarațiile controversate din consiliu au stârnit o serie de reacții deja, iar familia lui Jador a ținut să intervină.

Tatăl sare în apărarea fiului lui și subliniază că Jador nu a făcut nimic cu răutate, ci doar se caută un țap ispășitor în echipă.

Jador-Survivor-1Jador-Survivor-1

Tatăl lui Jador: „Caută un țap ispășitor'

Nu consideră că fiul lui ar fi cel care ar aduce energiile negative în echipă, dar nici nu vorbește despre invidia colegilor momentan. Subliniază că fiul lui nu va putea fi scos cu ușutință din echipă.

„Aici era vorba că i-a adus jigniri și și-a ieșit din fire. S-a simțit foarte prost când i s-a adus problema asta doar lui. Acum caută să dea vina unul pe altul. Cine aduce energie negativă aici, caută un țap ispășitor. El caută să îi adune, dar strategiile lui nu prea sunt luate în seamă. Băieții văzând că este prea bun

Nu pot să spun că sunt invidioși, dar pe moment fiecare e indecis și încep problemele. Ei știu că nu îl pot da afară

Eu cred că atâta timp cât te cerți cu Jador, îți pui publicul în cap, dar Jador deja vorbește cu Culiță. Foarte repede iartă. Zice la foc automat, dar dacă el consideră că a greșit, tot el merge și cere iertare',  a spus tatăl lui Jador la Teo Show.

Sora lui Jador de la Survivor: „Are așteptări de la Culiță'

La rândul ei, sora lui Jador a vorbit despre relația fratelui ei cu Faimosul Culiță Sterp. Camelia nu îi atacă pe prietenul lui Jador, dat fiind că ar trebui să fie mai mulți factori de care să se țină cont. Ea nu consideră că vorbele adresate lui Jador ar fi fost lansate în consiliu cu scopul de a-i prejudicia imaginea artistului.

„Are așteptări de la Culiță, au mâncat din aceeași farfurie. Probabil Culiță din lipsa odihnei, a mâncării… Sunt foarte multe probleme pe care noi nu le vedem', a spus sora lui Jador.

Citește și: Jador și-a jignit colegii de la Survivor:'Zanni fură. Culiță e un trădător'

Citește și: Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor:„E distant…'

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri printre lacrimi după despărțirea de Livian:'Am realizat că…'

Tatăl lui Jador: „Au fost certuri cu vorbe foarte urâte'

De asemenea, tatăl lui Jador a ținut să vorbească și despre conflictul cu Zanni. Antipatia dintre cei doi concurenți de la Survivor ar fi în creștere, lucru observat și de părintele lui Jador.

„Nu a fost ca o denigrare, dar el nu s-a așteptat din partea lui. Mai mult le-a impus și celorlalți. Zi și tu, zi și tu… Nu ai cum să îi atragi atenția lui Jador, când tu vorbeși mai urât decât el. Au fost certuri cu vorbe foarte urâte. Urât, urât… Sunt niște chestii care pot distruge familia unei persoane, dar așa este, câteodată trebuie să plecăm capul, chiar dacă ni se aduc niște acuzații. Apele se liniștesc și nu intervine concurența aia imediat. Ei între ei nu ar trebui să facă așa. Nu e momentul', a transmis tatăl lui Jador pentru WOWbiz.ro.

Tatăl lui Jador: „Nu ai cum să ai pretenții la Zanni'

Tatăl lui Jador a subliniat că fiul lui nu obișnuiește să țină supărare, însă a pus la suflet, pentru moment, vorbele lui Zanni.

„Întotdeauna Ionuț nu va face nimic din răzbunare. Zanni îl vorbea de rău, dar el totuși i-a dat porția lui de mâncare. S-a gândit la fiecare în parte, porția lui i-a dat-o lui Zanni. Știm cu toții copilăria lui cum a fost (n.r: copilăria lui Zanni), de aceea noi de acasă nu prea punem la suflet lucrurile pe care le spune Zanni, pentru că… Pe moment Jador le-a pus, dar puteți vedea că el va ridica supărarea asta pe el, pentru că își dă seama că nu ai cum să ai pretenții la Zanni', a conchis tatăl lui Jador.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton