Lindsay Lohan, fotografia nud care face furori pe internet! Mulți au confundat-o cu Lady Gaga

.

Lindsay Lohan și aparițiile nud nu sunt deloc o noutate. Însă, fotografia nud pe care aceasta a publicat-o online face furori. 

Imaginea alb-negru, în care artista nu poartă nimic altceva decât o pereche de stiletto, nu are prea multe explicații, dar, cel mai probabil, este din celebrul pictorial pe care Lindsay l-a făcut pentru Playboy în 2011. Ce este special în legătură cu aceste imagini, în afară de sezualitatea lor evidentă? Cine își amintește, atunci a fost un real scandal, după ce fotografiile nud au făcut înconjurul lumii înaintea apariției revistei.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on


Revenind în actualitate, fotografia postată azi de Lindsay Lohan i-a bucurat nespus pe fani, unii dintre ei fiind, însă, ușor bulversați în legătură cu identitatea personajului. 'Este Lady Gaga?' au întrebat aceștia, probabil fanii din generația sub 30 de ani, în cazul cărora imaginea lui Marilyn Monroe, a cărei figură a fost recreată de Lohan în pictorialul cu pricina, nu există.

Viața ca un film de acțiune

Figura lui Lindsay Lohan este puternic asociată în ultimii ani cu diferite scandaluri. Actrița a făcut închisoare, a ajuns de nenumărate ori în clinici de dezintoxicare din cauza consumului de alcool și droguri și chiar s-a bănuit că ar suferi de SIDA. 

Nici cariera ei nu a mai strălucit, singurul mare premiu pe care l-a obținut în ultimii ani fiind o rușinoasă Zmeură de Aur. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton