(P) Smartphone de Crăciun pentru iubit: 2 super-variante de ultimă generație

 Sava Elisabeta
.

Vrei să îi oferi partenerului tău un cadou inedit, care să îi placă cu adevărat? Dacă acesta este pasionat de tehnologie, această misiune este una extrem de ușoară. Tot ce trebuie să faci este să înlocuiești cadourile clasice cu un smartphone de ultimă generație. Bărbații adoră gadgeturile, în special ultimele inovații apărute pe piață și astfel, nu ai cum să dai greș cu acest cadou. Iată 2 super-variante pe care le poți considera pentru acest Crăciun!

Samsung Galaxy Note 9

Dacă partenerul tău apreciază produsele Samsung din categoria Note, poți găsi cadoul ideal printre cele mai avantajoase oferte la Samsung Galaxy Note 9. Acesta este mai mult decât un simplu telefon, fiind un cadou din categoria premium, pe care acesta îl va aprecia cu siguranță. Iată tot ce trebuie să știi despre acest smartphone robust și performant!

Samsung Galaxy Note 9 este prevăzut cu un ecran de 6.4 in QuadHD S-AMOLED și o carcasă cu sticlă pe față și pe spate. Pe spatele acestuia vei descoperi două camere foto, sub care se află scannerul de amprentă. Această ultimă inovație a celor de la Samsung se diferențiază prin utilizarea celei mai mari baterii de până acum (4.000 mAh). Astfel, putem vorbi în sfârșit de un smartphone cu o autonomie demnă de dimensiunile sale considerabile.

Versiunea Note 9 pare să fie opțiunea ideală pentru cei care vor mereu mai mult de la un smartphone. Acesta nu oferă doar autonomie sporită ci și mai mult spațiu de stocare (128/512 GB), un ecran de dimensiuni mai mari (6.4 in), o capacitate mai bună de răcire, două camere foto principale și una pentru selfie. În plus, acesta este prevăzut cu un scanner de amprente, față și iris pentru autentificare biometrică. Acesta permite încărcare wireless, este echipat cu mufă pentru căști și operează sistemul Android 8.1 Oreo cu interfață Samsung Experience.

Samsung Galaxy Note 9 este apreciat și datorită vitezei sale de operare. Deși nu este primul smartphone cu memorie RAM de 8Gb, vei simți diferența atunci când descarci aplicații, în timp ce navighezi pe Internet. Acesta nu se blochează și nu te incomodează în niciun fel, în timpul utilizării. În plus, îl poți transforma în PC, prin conectarea la un monitor, cu ajutorul unui cablu HDMI și a unui adaptor la USB-C. Mai mult decât atât, acest smartphone este prevăzut și cu cameră foto dotată cu inteligență artificială, care permite schimbarea rapidă între modulul selfie și cel de pe spate.  

Prin urmare, Samsung Galaxy S9 este cadoul perfect pentru o persoană pasionată de tehnologie, care își dorește un smartphone care să ofere mai mult decât versiunile anterioare.

iPhone XS

Dacă partenerul tău este un fan înrăit al produselor Apple, iPhone XS poate fi cadoul ideal pentru acesta. Acesta se remarcă printr-un ecran de dimensiuni mari (5.8 in) și include cel mai inteligent și mai puternic chip disponibil într-un smartphone, în acest moment.

Acesta pune la dispoziție experiențe uimitoare de realitate augmentată, cu ajutorul chipului A12 Bionic. iPhone XS permite și controlul adâncimii de câmp, pentru realizarea unor portrete incredibile. Completat de un procesor de ultimă generație, Neural Engine, acest gadget inovativ asigură un timp de răspuns performant – de 9 ori mai rapid decât cel oferit de modelul anterior.

Display-ul său garantează culori mai clare, iar afișajul Super Retina nu este doar performant, ci oferă și o mai bună acuratețe în cazul tonurilor, însoțită de un contrast infinit de culori. Acesta este prevăzut cu un sistem revoluționar de camere duale, cu senzori optici, care au capacitatea de a stabiliza imaginea și de a oferi o focalizare mai rapidă. În plus, acest smartphone se remarcă și prin capacitatea sa de a captura conținut video la calitate 4K, datorită senzorului său, care este de două ori mai rapid pentru opțiunea Smart HDR.

În plus, iPhone XS este realizat din materiale durabile precum sticla și oțelul inoxidabil chirurgical. Rezistent la praf, apă și zgârieturi, acest smartphone de ultimă generație oferă o autonomie mai mare decât iPhone X – 20 ore durată de convorbire și 12 ore de utilizare a Internetului.

Prin urmare, dacă vrei să oferi un smartphone de ultimă generație în dar partenerului tău, atât Samsung Galaxy Note 9 cât și iPhone XS sunt 2 super-variante pe care te poți baza.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton